Recenzija: Aussie 3 Minute Miracle Luscious Long

Regenerator za kosu s božanstvenim mirisom i super učinkom? YES, PLEASE!! Ovo je recenzija jednog od mojih omiljenih proizvoda za kosu. Ne želim duljiti s njom, ne iz razloga što nemam što reći, nego iz razloga što ne želim pametovati o njemu. Jednostavno je super!


AMBALAŽA:

Svoju 250 mililitarsku bočicu sam otvorila još početkom ljeta i još uvijek mi se čini da nisam potrošila ni pola! Bočica ima krasan dizajn te se lako dozira iz ove zabavne ambalaže. Naime, bočica nema poklopca, samo je potrebno pritisnuti i proizvod izlazi van.




PROIZVOD:

Sam regenerator je bijele boje i stvarno divnog mirisa. Rekla bi da miriše na kokos, vaniliju i neko voće još. Najdraža činjenica u vezi mirisa je ta što ustvari ostaje na mojoj kosi! To se s regeneratorima na mojoj kosi stvarno rijetko događa pa molim vas proslavite to sa mnom! :D




DJELOVANJE:

Čekala sam i odugovlačila s ovom recenzijom da bi mogla napisati stvarni učinak ovog proizvoda na mojoj kosi. I sada, nakon skoro pa dva mjeseca, mogu donijeti siguran sud. Regenerator je jedno malo čudo! Naravno da neće uzeti vašu davno ispucanu i sasušenu košu i spojiti je u neku divnu kosu s Schaumine reklame ali uradit će dosta toga dobroga! Već pri prvom korištenju primijetila sam da češalj lakše prolazi kroz kosu. Feniranje je bilo dosta olakšano i kosa se već činila lakšom za "upravljanje". Nakon nekoliko tjedana korištenja kosa mi je izgledala zdravije i sjajnije. Čak sam u to doba pričala s prijateljicom koja također koristi Aussie i ona je rekla da otkad ga koristi nije imala niti jedan "bad hair day". S tim se evo i sada mogu složiti!

MANE:
  • Naravno nemoguće ga je kupiti u BiH jer se ne prodaje čak ni u dm-u.
  • Ako ga ostavite predugo na kosi zna se činiti masnom
  • Ne djeluje na svakoj vrsti kose! Jedna treća prijateljica koja ga je isto koristila rekla je da joj jednostavno nije odgovarao.
ZA KRAJ:

Ako imate priliku kupovati van BiH ovo je (prema mom sudu) najbolji regenerator drogerijskog ranga. Malčice je skuplji nego ostali, ali ništa drastično s obzirom koliko dugo ga koristim. Kosa mi zbilja jeste zdravija, ljepša i lakša za oblikovanje od kad ga koristim. Ako se odlučite probati ga nadam se da će vam odgovarati kao i meni!

Jeste li ikada koristile 3 Minute Miracle? Jeste li ikada koristile neki drugi Aussie proizvod? Volite li ih? Sviđa li vam se miris?

Do čitanja :*

Related Articles

5 komentari:

  1. Nemas pojma koliko puta mi je ovo bilo u korpi na feelunique i na kraju nista, uvijek ga izbacim...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj vjerujem ti. I ja sam se sto godina nećkala s online kupovinom, ali kada sam ga vidjela u hrvatskom dm-u samo sam ga odnijela na kasu hehe :D

      Izbriši
  2. Od Aussie marke sam imala samo Volume Luscious Long hair shampoo pa ne znam što sam ga uzela, zato što mi fali sve osim volumena ;) xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah poznate su mi takve odluke:D :D probaj 3 minute miracle stvarno lijepo posloži kosu :)

      Izbriši
  3. Pogledajte blog: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.