Recenzija: Essence olovke za usne


Essence olovke sam spominjala u ovom postu i vjerujem da ste za njih već čule. ALI kako ih stvarno obožavam, jednostavno moram napisati post o njima. Danas predstavljam tri nijanse koje su prema mome mišljenju savršene za jesen. Neutralnije, tamnije i naravno mat.

Ovo su klasične olovke koje se oštre. Nisu mi pucale dok sam oštrila, iako sam na par mjesta pročitala da se to događalo. Nemaju neki miris, niti okus. Jako se fino razmazuju i odlično su pigmentirane. Izbor nijansi je također dovoljno velik (desetak nijansi), iako bi ja htjela da bude još i veći. Cijena im je prava sitnica, (mislim) 2,20 KM i mogu se nabaviti na skoro svakom Essence štandu.

Što se trajnosti na usnama tiče ona varira. Ovisi ako jedem i pijem brže spadne, a ako ne radim ništa izdrže oko 4 sata. Lako i brzo se poprave, tako i kada spadnu s usana nema problema.


Prirodna boja mojih usna (na njima je samo balzam). 


In the Nude 11 je ime ove ljepotice. Kao što i samo ime nalaže, ovo je jedna fina nude boja. Nijansa mi vuče na breskvasto, a ne na rozo. Svjetlija je od prirodne boje mojih usana, što mi nije baš najdraže jer imam dojam da mi čudno stoji. Svejedno je dosta koristim, najčešće ispod drugih nude ruževa, ali često i samu.






Satin Mauve 06 je definitivni vođa ovog trija. Prljavoružičasta boja koja vuče na ljubičasto je moj najčešći opis ove nijanse. Uvjerena sam da iako je dosta hladna, ova nijansa svima super stoji. Odmah ga prepoznam na nekom drugom i stvarno do sada nisam vidjela da nekome ne stoji. Ako želite nešto fino za svaki dan, ili jednostavno, za večernje izlaske s ovom bojom nećete pogriješiti.






Soft Berry 05, pomalo slična boja Satin Mauve, ali ipak dosta toplija i mrvu tamnija. Najintenzivnija od svih, ali moram priznati da je u zadnje vrijeme sve češće koristim.





Prirodno svjetlo, u sobi

Direkno prirodno svjetlo

Blic (nije htjelo uhvatiti s fokusom)

Sve u svemu, ovim olovkama sam oduševljena. Sviđaju mi se i koristim skoro sve nijanse i imate moju punu preporuku da ih kupite.

Do čitanja :* 


Related Articles

18 komentari:

  1. Odlicno izgledaju, Sofr Berry ti prelepo stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh kako ja nemam ovu Soft Berry, super izgleda. Imam samo Satin mauve od ove tri, ova nude mi ne bi baš stojala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A nisam ni ja skroz zadovolja s nude nijansom, ali opet je stavim pocesto. A soft berry svakako nabavi.

      Izbriši
  3. Satin Mauve je moja ljubav a i Soft Berry je lijepa.. Jedino mi nude nije po volji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno shvacam taj odnos sa satin mauve, jednostavno ljubav! I svima izgleda nude steka...

      Izbriši
  4. Super post, a satin mauve si odlicno uhvatila. Jedna je od boja koje se bas tesko slikaju, meni nije poslo za rukom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, nisam htjela gore pisati, ali pravo sa se namucila s cekanjem prave svjetlosti za slikanje, tako da razumijem sto govoris. I hvala ti

      Izbriši
  5. Satin Mauve ti predobro stoji i slažem se sa Anelom da si je odlično uhvatila. Sigurno najljepša slika nijanse koju sam do sada vidjela. Ujedno i moja najdraža nijansa, i Soft Berry u posljednje vrijeme često nosim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Satin Mauve je sigurno i moj favorit a spada mi sigurno i u top 5 ruzeva za usne. I hvala ti puno <3

      Izbriši
  6. sve tri su divne, a i ja obožavam satin mauve :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlične olovke, a super povoljne. Meni je satin mauve najdraža, a moram priznati i da ti odlično pristaje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, satin mauve je stvarno ljepotica

      Izbriši
  8. Pitala sam se kakve su Essence olovke za usta svaki put kad bih prosla pored njih u drogeriji. Sledeci put moracu da kupim par - In The Nude mi se cini najprimamljivijom! Pozdrav sa MoiMinnie bloga! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno se neces pokajati, pogotovo za ovako malu cijenu.

      Izbriši
  9. Ja imam Satin Mauve i super mi je!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.