Blogermania No.2


Druga po redu, dosta veća nego prethodna, Blogermania se održala 8.12. u Mepas Mallu. Mnoge su već pisale o događaju, ali i ja s vama moram podijeliti koju riječ i sličicu.

Prvo ću predstaviti žene! :D
I famozni 
Mepas Mall (imaju i web page, ali s Fejsa je najlakše pratiti predstojeće događaje)

Dan mi je počeo neodlaskom na kolokvij, malo dužim spavanjem i dočekivanjem cura u sunčani Mostar. Ne bi ni primijetila koliko je dan lijep i sunčan, da moje sarajke to nisu rekle tristo puta. Dočekala sam i Jasenku i Jasminu i nakon kratkog druženja sve smo se bacile na šminkanje. U mom stanu nas se spremalo, ne znam više ni sama koliko, ali možda sedam (7) što znači da ne možete ni zamisliti na što je stan sličio.U Mepasu nas je, kao i uvijek, dočekala prelijepa atmosfera. Emerik u ulozi voditelja, te dosta više publike nego prošli put. Sam program je bio dosta raznovrstan. Dženana, Jasenka, Marija, Jasmina, Ena i Nermana su na pozornici šminkale (sponzor je bio naš dragi Avon) posjetitelje, dok su im dvije frizerke pravile kosu. Mi ostale smo se družile s posjetiteljima i odgovarale na njihova pitanja vezana za ljepotu. Trojica slikara su crtala pobjednice Mepasove nagradne igre, dok je četvrti pravio karikature prisutnih. Moram naglasiti da se Emeriku nije svidjela njegova! :D Tu noć se podijelilo dosta nagrada, te smo fino uživale u čokoladicama, Red Bullovima i šampanjcu.Nakon što se Blogermania završila, malo smo se družile i poslikale i otišle u jedan od boljih restorana u gradu, Prestige, na večeru. Ako nešto morate probati od jela u Mostaru, onda je to souffle iz Prestiga. Niti jedan ljubitelj slatkog neće ostati ravnodušan. Prestige se nalazi na četvrtom katu Mepas Malla i svakako ga vrijedi posjetiti.


Poslije smo se, uz koju čašicu, družile u mom stanu i slavile Dženanin rođendan. Pridružile su nam se i Ema (znate je kao Emu iz Farmasija :D) i Ena (kuma od Teky) što je večer učinilo kompliciranijom jer smo imale Emu, Emu, Enu i Enu za jednim stolom! I sutradan smo se prelijepo družile što me samo natjeralo da budem zahvala kako sam preko ovog čuda, upoznala toliko divnih žena! Hvala vam svima na druženju i jedva čekam novo!

Pokušala sam što više skratiti tekst i ostaviti vas slikama, kojih nažalost nema puno. Imam taj običaj zaboraviti na aparat kada se previše zabavljam, a nama su ta dva dana bila savršena!

Prva Blogermania, koja se održavala ranije ove godine, me u biti navela da se vratim pisanju bloga. Marija me je jako iznenadila pozivom i sada sam jako sretna što ga nisam odbila. Prvi put nam je bilo super, sada nam je bilo još i bolje! Što reći nego da jedva čekam treću! :D


Za više slika svakako posjetite blogove mojih dragih kolegica i Facebook stranicu Mepasa.
Volite li čitati o blogerskim druženjima?

Do čitanja :*

Related Articles

5 komentari: