Recenzija: Catrice tekuća kamuflaža


Još u studenom sam dobila ovu kamuflažu na recenziranje i bila je prvi proizvod koji sam probala i proizvod kojem sam se najviše i veselila iz cijelog paketića. Što se prekrivanja nepravilnosti tiče, želim maksimum i ne pristajem ni na što manje. Koje su prednosti, a koje mane ove kamuflaže, pročitajte u nastavku! 


Nijansa koju ja imam je izrazito svijetla i najčešće je koristim na dijelovima lica koje želim posvijetliti (highlightirati?). Ime je Porcellain 010, s blagim roskastim podtonom, ali na koži se uopće ne primijeti, te na mojoj koži češće vuče na žuto. 


Tekstura je kremasta, lako razmaziva, te se lako nadograđuje ukoliko želite jače prekrivanje. Korektor je također vodootporan i sam od sebe nije mastan, te mi lijepo sjeda na kožu.

Najčešće ga koristim ispod očiju i u sredini čela, tj. spustim prema korijenu nosa. Pokušala sam ga koristiti i na drugim dijelovima lica (npr. nos) ali jednostavno ne surađuje s najmasnijim dijelovima moje (masne) kože. Nakon nekog vremena sklizne i djeluje jako ružno. SREĆOM to nije slučaj s područjem ispod očiju (ono mi je dosta suše) i jednostavno se super ponaša za tu namjenu. 



Dodatni razlog zašto jako volim ovu kamuflažu je taj što mi nikada nije izbacila ništa sumnjivo po licu, nije mi bila teška na koži, niti mi je začepila pore. Omiljena kamuflaža mi je od Artdeca, ali otkako imam ovu sve češće posežem za njom. Prema mome mišljenju Artdecova ima veću moć prekrivanja, ali je dosta teža.




Za cijenu od nekih 8 KM dobijete 5 ml tekuće kamuflaže, sasvim solidne moći prekrivanja, koja će se na licu zadržati dok ne skinete šminku. Zvuči super, zar ne!? Ako ste u potrazi za novim korektorom ili želite probati nešto novo, svakako vam preporučam ovu Catriceovu kamuflažu, koja vrijedi mnogo više nego što ćete je platiti!

Znam da me nije bilo dugo, i imam osjećaj da više ni ne znam tipkati ove postove, pa se nadam što prije vratiti u formu!

Ako imate želja o čemu bi htjele čitati, PIŠITEE MII! 

Do čitanja :*

Related Articles

9 komentari:

  1. Jako mi je krivo sto mi u Srbiji nismo u mogucnosti da isprobamo Catrice proizvode, a citamo tako dobre recenzije..nadam se da ce se neko setiti da uveze ovaj brend :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako pokupuj štogod njihovo ako nam budeš dolazila! Rumenila su mi također favorit.

      Izbriši
  2. Odlicno izgleda, nisam ju probala ali sam čula dosta pohvala i namjeravam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam, volim, i mrzim ljude koji su je pokupovali i sad ju ja ne mogu naći....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa daj, ja sam mislila da sam ja jedina osoba koja nije mogla pronaći još! Ja želim drugu nijansu, nikako da naletim.

      Izbriši
  4. Baš sam ga testirala na zapešću, ali mi se učinilo kao da se strašno uvlači i u najsitnije porice. Nekako mi je ipak draža čvršća verzija. :)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.