Favoriti lipnja



Lipanj mi je jednostavno proletio i nisam se uspjela ni okrenuti, a već je zadnji dan u mjesecu. U Mostaru je ljeto naveliko došlo, a s njim i VELIKE vrućine. Uvijek mi treba jedan mjesec privikavanja na njih (čitaj mjesec kada umirem i ne nosim šminku) tako da među favoritima definitivno prevladava preparativa.   

La Roche-Posay Effaclar gel za čišćenje kože


Definitivno jedan od all time favorita, što se tiče gelova za čišćenje lica. Mislim da sa sigurnošću mogu reći da bolji nisam nikada ni probala. Ima blagi miris, proziran je (nedajte da vas plava boca zavara) i jednostavno obožavam osjećaj koji ostane na koži nakon njega! Ovu bočicu sam dobila od svojih dragih kolega s posla za rođendan i otada ga koristim skoro pa svaki dan. 

Stridex tuferi


Proizvod protiv akni s kojim sam najbrže primijetila neku razliku i vidjela da djeluje. Doslovno nakon tjedan dana su pore bile puno, puuno čišće i cijelo lice je izgledalo nekako zdravije. Sviđa mi se njihov osvježavajući miris, iako ne ostaje na koži. Naručila sam ih s iHerba - LINK za samo 4,50 USD i moram dodati da je stiglo jako brzo. Sigurno ću ponoviti kupovinu jer sam potrošila već pola kutijice. 

Uriage matirajuća krema


Kremu sam kupila jer mi ju je preporučila dermatologinja i iskreno ovo je prvi put da se susrećem s ovom markom. Znala sam i prije za njih, ali jednostavno nisam nikada ništa kupovala. Krema me oduševila. Jako je lagana, blago matira, ima neki čudni medicinski miris i ne začepi pore. Super se osjećam samo s njom na licu, a odlična mi je i ispod pudera. Jedini minus, za ove ljetne dane, joj je to što mislim da nema SPF-a. Na tubici ne piše, a kutiju sam već bacila, pa ne mogu reci sa sigurnošću. 

H&M losion za tijelo


Ovo je losion kojeg imam od prošlog ljeta, ali ga nisam baš puno koristila. Pored omiljenog Monoia i ovo je krasan proizvod sa šljokicama. Ja stvarno volim H&M-ove mazalice. Jako su jeftine, uvijek super mirišu i daju super osjećaj na koži. 

Avon sprej za brzo sušenje laka za nokte


U prošlom Avonovom paketu sam dobila ovaj proizvod na recenziranje i isprva sam bila jako skeptična prema njemu, ali sam ga ujedno i jedva čekala probati! Ako ste nestrpljiva osoba ili jako užurbana (pik ja oboje) onda si ovo nabavite. Stvarno ubrza proces sušenja laka i otkako njega koristim nije mi se dogodilo da na nešto pokvarim lak koji se nije do kraja osušio! Definitivno otkriće mjeseca i sada se malo kajem što nisam prije nabavila ovo čudo. 

Maybelline olovka za obrve


Već sam pri kraju druge olovke i sigurno će vas sljedećih dana dočekati i recenzija, pa zato neću duljiti. Jako kvalitetan proizvod, za jako nisku cijenu. Jedino što mu nedostaje je neki češljić, kojeg stvarno ne znam gdje bi ugurali! Na obrvama u zadnje vrijeme nosim samo ovu olovku i daje potpuno prirodan izgled. 

Artdeco kamuflaža


Artdeco kamuflaža, vječiti favorit među kamuflažama! U zadnje vrijeme joj se sve više vraćam. Vodootporna je i mogu je nositi i bez pudera, što je jedino što mi treba na +30.

Koji su vaši trenutni favoriti? Što nam je zajedničko na listi?

Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.