Party time: Redesign of Fun



Četvrtak večer Dom Mladih na Skenderiji je (kao što bi se to u Mostaru reklo) gorio! Tek sam sada uspjela sjesti i napisati vam koju riječ o partiju i naravno postaviti par sličica! Za sve obožavatelje dobrih provoda ću odmah reći da mi je jako žao što ste ovo propustili jer je bilo vrhunski! :) 


Moja sestra (zna se već po čemu) Dženana me već prije mjesec dana obradovala pozivom na Jägerov party, ali ono što mi nije odmah rekla jest da ću i dobiti bocu s vlastitim imenom i prezimenom! Tko se još može pohvaliti da na boci omiljenog pića ima svoje ime!? Mama je bila ponosna, tata malo manje, ali boca svakako već stoji na stalaži! :D


Moja dvodnevna avantura je počela u četvrtak odmah poslije posla kada sam morala improvizirati kupanje s hladnom vodom. Marina, Tomo i ja smo se onda veselo zaputili u klasično mostarskoj ljetnoj odjeći i došli u deset stupnjeva hladnije Sarajevo. Nakon šminkanja i feniranja našli smo se s Nikicom i Antom i malo pregameali pred party. Pred Domom Mladih nas je dočekala grupica ljudi koja se lagano skupljala pred ulazom a ja sam naravno morala iskoristiti vrijeme za koju sličicu! 






Na ulazu su nas dočeklae Jägerette, dijelile su narukvice, Jälene (jedinu valutu koja je dolazila u obzir na partiju) te shotove dobrodošlice. Sigurno primijećujete da su ove godine bile posebno zgodne i lijepe a razlog tome je opet naša jedna i jedina Dženana! Kako je boca Jägera dobila novi izgled to se moralo dogoditi i Jägerettama, a ima li tko da bolje odradi taj posao nego li Dž?!



Za razliku od prošle godine, party je bio u puno većem prostoru i bilo je puno više uzvanika. Posluživana pića su uglavnom imala koju kapljicu svima omiljenog Jägermeistera, a ja sam skoro cijelu noć uživala u koktelima Jäger Q i Jäger Fresh. 


Kako to inače biva, kada se dobro zabavljam slabo što stignem poslikati, ali sam ipak nekako uspjela uhvatiti Dženanu za koju sličicu iako je bila super-busy. P.S. Akreditacija na koju pokazujem fino kaže: ORGANIZATOR :) (da, ponosna sam na Dženi ne mogu lagati)






Opće poznato je da na partijima prvo posjetim dio s hranom pa tek onda idem izvidjeti ostatak situacije. Ove godine je Gabriela Ključe bila zadužena za catering i mene je osvojila. Mislim da sam probala skoro po zalogaj svega i s pokrićem mogu reći da je hrana bila preukusna!  





S onog najboljeg dijela partija naravno opet nemam slika, samo par nekih snepova koji nisu više ni za javnost. :D Rasplesali smo se na podiju uz house zvukove DJ Miss Kay Dee. Plesna skupina Clique i akrobati iz K-teama su me posebno oduševili, pogotovo jer sam se kao mala bavila plesom i moja ljubav za tom umjetnošću nije prošla. :) Britanski DJ Freemasons je bio gost večeri a poslije njega je na stage izašao i DJ Tom Novy. Moram priznati da se Jäger ove godine potrudio dovesti vrhunska imena u našu malu državu.   


Cjelokupna atmosfera na partiju je bila za deset i moram priznati da smo ostali među zadnjima (iako nije za pohvalit se). Za kraj se moram zahvaliti Dženani i Jägermeisteru što nas je ovako divno ugostio i zabavio! Jedva čekam sljedeću godinu da vidim na koji će to način Jäger ovaj put nadmašiti sam sebe!  

Do čitanja :*

Related Articles

2 komentari:

  1. Kao da si znala da ću čitat pa objavila slike hraneee <3

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.