Recenzija: Neutrogena Visibly Clear Daily Scrub


Danas vam želim predstaviti proizvod o kojem sam davnih dana trebala pisati. U mojoj redovnoj postavi za čišćenje lica se nalazi već nekoliko godina i do sada ga ni jedan drugi piling nije uspio maknuti s trona! Spominjala sam ga u ovom postu, a koga zanima cijela recenzija, nastavite čitati!




Piling dolazi u plastičnoj tubi od 150 ml. Plastika je dosta tvrda te mi nije nikada pukla niti se proizvod ikada prosuo, iako sam ga nosila svugdje. Lako ga je naći i prodaje se svugdje, od Konzuma do ljekarni. Cijena je svugdje oko 11 KM, s tim da nekada možete naletiti na sniženje. Ovisno o tome koliko ga koristim jedna tuba mi traje oko 2 mjeseca, što znači da je proizvod zbilja isplativ. Za ovako malo novca mislim da ne možete dobiti bolji piling. Cijena je zbilja dosta niža od kvalitete ovog proizvoda, u što se uvjerim svaki put kada ponovno kupim novu tubu. 


Tekstura je nešto između, nije previše rijetka ali ni pregusta. Čestice za piling su relativno male i nježne na koži, a miris iskreno više ne primjećujem (nakon sigurno 3-4 godine korištenja). Mojoj koži je blag i nije ni malo agresivan. Nikada mi nije iziritirao lice, čak ni uz svakodnevno korištenje. 

Koristim ga po potrebama kože. U tušu imam par čistilica za lice i rotiram ih prema onome što mojoj koži trenutno treba. Često ga znam koristiti u kombinaciji s Effaclar gelom ili samog. Otprilike svaki drugi dan s njim operem lice, ali opet nekada se zna dogoditi da s njim perem lice i dva puta na dan. Stavila sam neku bogatu kremu ili ulje noć prije, a ujutro se želim osjećati što svježije onda je ovaj piling savršen izbor.



Kada perem lice s njim kružnim pokretima ga utrljam u kožu te izbjegavam područje oko očiju, jer mi je tu koža stvarno osjetljiva, pa dobro isperem vodom. S ovim pilingom često perem i leđa i dekolte i stvarno je pomogao da se riješim akni s ta dva dijela tijela. Za mene je ovo proizvod koji uvijek moram imati u stanu, pa čak i jedan u rezervi. Nosim ga sa sobom svugdje gdje idem duže od dva dana i više i ne znam kako sam ga otkrila, samo znam da sam ga iznova i iznova nastavila kupovati. Ovo je jedan od onih proizvoda koji stvarno djeluju. Divno očisti lice, ostavlja ga svježim i nježnim, a na duže staze mi je zbilja pomogao u borbi s aknama.

Proizvodu idu sve moje preporuke, kao i brandu općenito jer imam još par Neutrogeninih proizvoda koje obožavam koristiti. Ako bi ovom pilingu davala ocjenu bila bi čista petica jer mu stvarno nemam zamjerke.  


Jeste li već probale ovaj piling? Dijelimo li ljubav?

Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

  1. I ja ga volim. Bas mi pase i lijepo skine ostatke sminke, pudera i dvofaznog. Koristila sam ga nekad prosle godine, mogla bih opet, podsjetila si me

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene je najduži period da sam bila bez njega tri tjedna, eto koliko ga volim! :D

      Izbriši
  2. Koristila sam ovaj, ali sam presla na Himalaya Herbals od citrusa i meda. Odlican je !! Ako ikad budes htjela nesto novo, taj obavezno probaj.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam ovaj piling, meni je relativno pomogao i protiv mitesera :)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.