Romwe: Prugice sa cvijećem



Evo reći ću jasno i glasno - nadam se da ovaj trend s izvezenim cvijećem (baš po svemu) nikada neće nestati! Mogla bih ga nositi na svakom odijevnom predmetu. Košuljice ovog tipa ste sigurno već vidjele ali što ću, nisam uspjela ostati imuna na njihovu čar. :D


Ova košuljica je sa stranice Romwe (LINK) s kojima od nedavno imam suradnju. Roba je dosta slična onoj sa SheIna iako se zna dogoditi da određene komade ima samo ova ili ona stranica. U svakom slučaju povoljna i trendy destinacija za online shopping pa svakako bacite oko!








Romwe na svojoj stranici trenutno ima veliko sniženje (LINK) pa sam radila ono što najviše volim raditi tijekom kišnih dana - sanjarila o ljetu! Nadam se da nisam jedina koja tijekom zime traži kupaće za sljedeće ljeto!? Jednostavno nisam cura za zimu, daj mi japanke i kupaći i bit ću najsretnija. Evo vam za kraj par ljepotana koji su meni zapali za oko. :) 









Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

  1. Kostimi su toopp!! i da, svi mi maštamo o ljetu :D osim kad dođe, tad ga mrzim haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha klasicni problemi, tad dode vrucina i znojenje :D

      Izbriši
  2. Jako lijepa košulja, razmišljam da je naručim. Kakva ti je veličina, koju imaš i kakva ti je u usporedbi s veličinom koju inače nosiš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej Nika mislim da trebaš ići jedan broj gore nego što inače nosiš. Ja sam naručila M i nekako mi je uska u ramenima. Broj iznad bi bio savršen. Uglavnom gore je malo uža, dolje se širi. :)

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.