New in No. 8



Hrpa proizvoda na jednom mjestu mi nikada ne izgleda fotogenično, ali kada nabavim ovoliko novih stvari u kratkom vremenskom roku jednostavno moram napraviti new in post!


The Ordinary proizvodi su morali biti moji već nakon prve pročitane recenzije. Već ih koristim i meni su super. Osvajaju kvalitetom, cijenom i dizajnom, tako da mi pišite ako ste za recenziju! 


Ducray i Clarins proizvode nikada prije nisam imala i jako se veselim isprobavanju nečeg novog. 




Effaclar gel za pranje lica je proizvod koji ću koristiti dok ga ne prestanu proizvoditi. I ovo i prošlo pakiranje sam dobila od dragih kolega s posla za rođendan. Prošlo pakiranje je bilo od 400 ml i trajalo mi je skoro pa godinu dana! Doduše, ne koristim samo njega, ali sam se iznenadila tom činjenicom.


Avonova SUN+ kolekcija je na moja vrata stigla u najbolji trenutak - taman pred prvi vikend na moru! Već koristim ove proizvode tako da uskoro očekujte post na ovu temu. 


Miris ljeta je opet tu! Pisala (ovdje LINK) sam već o svojoj opsesiji s Monoi de Tahiti proizvodima i naravno morali su biti moji i ovo ljeto. 




Essence olovke za usne nikada nisu razočarale, pa tako ni ova. Definitivno ću se vratiti po još boja.


Ovo mi i nije toliko nov proizvod, ali sam ga ovdje uvrstila jer ga još nisam krenula koristiti iz razloga što imam previše otvorenih skidača šminke ali se jako veselim i tom danu! 


Još jedna standardna ponovna kupovina omiljenog šampona za suho pranje.



U posljednje vrijeme većinom kupujem preparativu dok od dekorative kupujem samo ono osnovno. Kakve su vaše shopping navike u posljednje vrijeme?

Do čitanja :*

Related Articles

1 komentari:

  1. definitivno JESMO za the ordinary recenziju!!! super sve slike izgledaju, sretan rodjendan kad god je bio :* i da, i ja obozavam tahiti proizovde, savrseni su. i krema za suncanje je ljetni must! (ove godina sam se nabrijala na cuvanje koze i tena) B-)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.