Garnier Perfect Blur & BB krema recenzija

Došlo je vrijeme za prvu recenziju na blogu. Odlučila sam da to bude zajednička recenzija dva Garnierova proizvoda koja sam tek nedavno krenula koristiti. Prvi jeste (već davno nahvaljena) BB krema,a drugi proizvod je nešto noviji. Naime Perfect blur, baza koja zaglađuje lice.

 
Garnier Miracle Skin Perfector, dnevna 5 u 1 BB krema za normalnu i masnu kožu. Dolazi u dvije nijanse, moja je naravno svjetlija. U ovoj zgodnoj crnoj kutiji dobijete tubicu s 40 ml proizvoda.


Nadam se da možete pročitati što krema obećava, da se nepotrebno ne ponavljam. Također dolje imate uslikane i sastojke.


Eh sada, prvo da se objasnim zašto već prije nisam probala ovu BB kremu. Razlog je, naime, jednostavan. Imam masnu kožu i prije nego što je ova ljepotica izašla probala sam previše BB krema koje su obećavale čuda, a samo su učinile da se dodatno sjajim (i to odmah nakon nekih pola sata). Kako sam već bila probala Garnierovu verziju za normalnu kožu, i nikako mi nije odgovara, odlučila sam na ovu "ne bacati" novac. I onda sam neki dan u DM-u dobila jedan tester baš ove kreme. Kako obožavam testere, naravno da sam ga probala. I mome oduševljenju nije bilo kraja. Ova krema je radila sve što je i obećavala. Prekrivala nepravilnosti, dala taj neki sjaj koži BEZ prodiranja masnoće. Prvo što mi se svidjelo jeste maleni otvor jer se na taj način lako kontrolira količina proizvoda. A drugo što mi se svidjelo jeste miris alkohola koji se osjeti. Znam da je drugim to vjerovatno minus, ali ja jednostavno volim taj miris u kremama, nekako imam dojam da je "medicinski".


Evo na slici vidite da iako je otvor dosta mali ja sam nekako uspjela zameljati poklopac. Ali eto. Prije nanošenja promućkam proizvod. Nisam sigurna da je posve potrebno, ali to sam navikla raditi sa svim puderima/tečnim kremama. Proizvod se lako nanosi prstima. Prvo što moram reći da sam se iznenadila stupnjem prekrivanja nepravilnosti. Doslovno mogu tvrditi da sam imala pudera koji su slabije prekrivali. Fino ujednači ten, prekrije dooosta nepravilnosti i ima neki fini žuti podton (makar na mojoj koži). Izgleda mi dosta zdravo, a prekrivanje je moguće i nadograđivati slojevima. Dolje imate slike kako je samo jedan tanki sloj ove BB kreme (bez primera) uspio prekriti moje dosta vidljive vene na zapešćima.

U sobi:


Na balkonu:

Sve u svemu, priznajem da sam jako zadovoljna ovim proizvodom. Prvi mi je put da sam ga kupila ali sigurno ne i posljednji. Koristim ga poslije dnevne kreme i prije pudera. Koji put sam na ovu BB kremu stavila samo korektor za neki laki dnevni make-up. Svima s masnom kožom toplo preporučam da probaju, ako tražite nešto ovako. 


Drugi Garnierov proizvod koji se nedavno našao u mome vlasništvu jeste baza za zaglađivanje, koja ispravlja bore, pore i nepravilnosti. Kutijica i tubica su iste veličine kao i BB kreme, samo što je ovaj proizvod dosta gušći i količina koja dođe u tubi jeste 30 ml. 


Ono što Garner tvrdi o proizvodu i sastojci:

Moj dojam o proizvodu sam morala skupljati duže vrijeme. Naime prvo mi je bio super, onda sam skužila da i nije baš. Hm, u biti ono što mu je prva namjena, da zaglađuje pore, borice i neka sitna ne savršenstva na koži odradi odlično. Doslovno u 5 sekundi se vidi ogromna razlika. Pogotovo na mome licu koje je puno proširenih pora. Koža automatski djeluje glatko i baršunasto na dodir. ALI ono što mene muči jeste to što kao podloga/baza za šminku, tj puder ne djeluje nikako. Puder mi se nakon sat vremena razleti, zamasti i sve izgleda jako neuredno. Do čega je nemam pojma. Možda ne funkcionira dobro s mojom kremom koju stavim prije ove baze, možda ne funkcionira dobro s mojim puderom...ili jednostavno imam premasnu kožu.

Slika kao dokaz da zbilja zamagli pore (nadam se opet da vidite dobro)

To bi bilo to od mene za ovu nedjeljnu večer, nadam se da ste uživali u suncu danas (ja sam nažalost uživala samo jutros slikajući ove fotkice, ostatak dana je bilo učenje).
Jeste li probali iti jedan od ova dva proizvoda?
Koji vam je favorit od BB krema i baza za šminku?
Koristite li Perfect Blur i koju kremu stavljate prije njega?

Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

  1. Vidis meni perfect blur bas odgovara mozda je do tipa koze, ja imam totalnu suprotnost tvom tipu suhu i dehidriranu, prije podloge koristim avene hydrance optimale rich a kao podlogu ovu istu garnier bb kremu i lice mi se nikada ne zasila niti isusi mozda koristis previse preparata namjenjenih normalnoj do suhoj kozi a ne za mastan tip kakav imas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa dobro svi su mi proizvodi koje koristim i prije i poslije Perfect Blura za masnu kožu...jedino na njemu ne piše za koji je tip, pa sam predpostavila da je za sve tipove namjenjen...

      Izbriši
  2. Ima dosta cura s masnom kozom kojima ova baza ne odgovara. Ja jos nemam dojam. Moja je koza mjesovita, obrazi suhi, t zona masna, ja ne vidim neku razliku sa i bez ove baze. Bb kremu ovu volim, ali ne nosim precesto, alkohol mi isusi obraze jos vise

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah to je vjecna patnja masne koze....naci proizvod koji ti odgovara. A vjerujem da ti alkohol iz ove kreme dodatno isusi vec suhe dijelove, jer ima ga stvarno dosta

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.