Recenzija: Colorama Bleached Neons

Bleached Neons je Coloramina kolekcija ljetnih boja lakova, izbjeljenih neonskih boja. Nisam na Maybelline-ovim stranicama mogla naći nikakve podatke o ovim lakovima, ali preko slika s Instagrama vidim da postoji još jedna nijansa iako se na našim policama (CM i DM) mogu naći samo ova tri. Naravno prvi dan sam se zaljubila u njih i kupila sva tri. Od tada ih stalno lakiram i gledam noktiće i divim im se. 


Bleached Neons dolaze u klasičnoj bočici Coloraminih lakova, samo što je dizajn poklopca/čepa malo izmjenjen. Četkica je spljoštena i meni takve četkice daju veću preciznost pri lakiranju.


Nijanse koje posjedujem su 241, 242 i 244. Na internetu sam našla drugi dizajn bočica na kojima piše i ime, što me jako obradovalo, jer stvarno volim kada lakovi imaju simpatična imena.
241 ili SUN FLARE - Njezna žućkasto-narančasta boja, svijetla boja breskve. Omiljena mi je od ove tri. Djeluje najprofinjenije i može se lako kombinirati s ljetnim odjevnim kombinacijama. 
242 ili CORAL HEAT - Boja u bočici mi se dosta razlikuje od boje na noktima. U bočici djeluje dosta rozo, ali na noktima (kako to njen "strani" naziv kaže) koraljno. Ali naravno ne jaka koraljna boja već dosta blaža i nježnija verzija..
244 ili CHIC CHARTREUSE - Chartreuse je francuski biljni liker zelene (ili nekada žute) boje. Po njemu je (uz pomoć interneta) baš ta neka zelenkasta boja koja je na pola puta da bude i žućkasta dobila i ime. Ova nijansa laka je baš te čarobne zelene boje koju obožavam. 


Sva tri laka daju više mat nego glossy finish. To mi se izuzetno sviđa, a one koje to ne vole uvijek mogu premazati shiny topcoat preko. Suše se relativno brzo. Kada izgube onaj neki jaki odsjaj znam da su skroz suhi. Moram reći da sam čak otišla i u klub s njima na noktima i "svijetle u mraku" tj. pod ultraljubičastim svjetlom.
Lakovi su dosta rijetki, ali mazivi. 241 je najrjeđi od svih i s njim moram biti malo opreznija dok mažem. Lakirala sam prvo podlak pa dva sloja Bleached Neons-a. Pokušala sam s 244 namazati i treći sloj, ali dodavajući treći sloj boja stvarno gubi svoju nježnost i postaje (ajmo reći) normalna neon boja. 




Evo slike kako lakovi izgledaju na mojim noktima. Neke su slikane direktno na sunčevoj svjetlosti, neke u sjeni neke s blicom, samo da dobijete stvarni dojam boja....











Dva sam laka kupila u DM-u, a jedan u CM-u i na oba mjesta su koštala 3,30KM. Zaključit ću post sa svim hvalama za ova tri laka, koja ću definitivno koristiti cijelo ljeto, a 241 sigurno i poslije ljeta jer boja me je jednostavno oduševila.

Jeste li vi probale i jedan od Bleached Neons lakova? Volite li neonske boje na noktima?
Do čitanja :*

Related Articles

12 komentari:

  1. A ne zna se koji je ljepši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako! Gledam ih već tjedan dana i nikako se nagledat hihi

      Izbriši
  2. Lijepi su na tvojim noktima, mene nikako ne privlače :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A dobro ljepota je u oku promatrača, kako kažu :) i hvala ti :)

      Izbriši
  3. Ajoj zasto nisu uvezli ovaj rozi koji kod nas nema , kupit cu sebi ova sva 3 :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako se nadam da ću i četvrti nabaviti, iako ne znam kako...a meni su stvarno super boje ako voliš ovakve nijanse uživat ćeš u njima cijelo ljeto :D

      Izbriši
  4. Ni mene ne privlace, jednostavno su mi previse "izblijedjeni" za moj ukus sto se tice ljetnih nijansi lakova i na slikama su ljepsi nego uzivo. Mislim da neki drugi proizvodjaci imaju puno ljepsih nijansi koralnih, breskvastih i zelenih tonova.
    Ipak, lijepo izgledaju ovako na slikama na tvojih noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako drugi proizvođači imaju veći izbor ovakvih nijansi, ali eto ne znam ni sama zašto ali mene su se ovi najviše dojmili. Dobro i bolje da nam se svima ne sviđaju iste stvari :)

      Izbriši
  5. ta koraljna mi se najviše sviđa :D baš mi je ljetna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo trenutno mi je na rukama :D Kad god nalakiram neki od njih pomislim: "eh ovaj je najljepši" :D

      Izbriši
  6. Nedavno sam ih uočila u svom CM-u i duugo se zadržala kod njih, vagajući baš ovo što djevojke komentarišu - kako li će izgledati na mojim noktima :) Mislim da ću uzeti 241 i 242, pa kud puklo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma i ja sam ih uzela napamet i ispalo je super! tako da predlažem isto, a nisu ni skupi tako da nemaš šta izgubiti... :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.