Omiljeni Essence proizvodi

Essence je zbog svoje pristupačnosti cijenom postao jedan od prvih brandova kojem se obraćam kada želim kupiti nešto novo. Iako su poznati po svojoj niskoj cijeni, ovo je brand koji ima puno proizvoda koji se mogu pohvaliti kvalitetom puno većoj nego što to cijena nalaže. Danas vam predstavljam baš te proizvode.


Moram započeti ovaj post s Essenceovim olovkama. Što za usne, što za oči, svejedno je, kvalitetom su pri samom vrhu! Znam da vam je više i dosadilo čitati hvalospjeve o Essence olovkama za usne, ali kakav bi ja to bloger bila kada ih ne bih spomenula. Definitivno spadaju u jedne od mojih omiljenih proizvoda za usne!
Bijela Essence olovka, se već dugi niz godina nalazi u mome neseseru i ne planiram je mijenjati, dok su long lasting olovke za oči poprilični novitet, ali su me brzo očarale. 


Essence lakovi su kod mene postali nešto slično pravilu. Čim izbace koju novu boju idem kupovati. Svakako moram naglasiti da su mi njihovi lakovi sa šljokicama omiljeni! Fun fact: lak skroz desno mi je svojevrsni HG proizvod.


Na slici su u fazi sušenja, ali sama ta činjenica puno govori o mojoj ljubavi prema njima. Ove dvije četkice ne bih mijenjala ni za deset puta skuplje. Eye blender četkica mi je postala omiljena, te posjedujem tri takve. Ovom četkicom za stavljanje tuša u gelu već dvije godine iscrtavam obrve i poprilično se ponaša kao da je i nova.


Ne znam je li do mirisa ili podtona, ali Essence bronzere jednostavno obožavam!


Ovu sjenu sam vidjela kod jedne cure na očima, zaljubila se i otišla kupiti sebi. Inače ne volim mono sjene, ali ovo je jedna od rijetkih iznimki. Nijansa broj 65, skeye and sand, sparkling effect.


Ne znam zašto sam uslikala samo šiljilo, ali sva Essence "pomagala" trebate imati. To je makar neki moj skromni savjet.


Došli smo do mog omiljenog Essence proizvoda. Definitivni pobjednik ovog posta je Essencova baza za oči. Posjedujem jos Avonovu i Artdecovu, ali za ovom najčešće posežem. Lako se nanosi, fine je boje i zbilja produži sjene na kapcima bez nakupljanja na crti pregiba.


Kao pravi masnokožac paketić papirića za blotanje je nešto što uvijek imam uz sebe. Ovaj na slici je iz redovne linije, ali često izbace uz LE papiriće u zabavnijim ambalažama. 


Ova šesterostrana turpija je uz mene već duže vrijeme. Vidite na njoj da je prošla svašta, ali je i dalje u punoj funkcionalnosti.


Za kraj sam ostavila proizvod koji se posljednji priključio Essence favoritima. Dugo nisam vjerovala Essenceovoj Pure Skin kolekciji, ali sam odlučila probati s trakicama za nos i nisam se pokajala.


Znam da i vi volite Essence, zato sa mnom podijelite vaše favorite!?

Do čitanja :*

Related Articles

12 komentari:

  1. AAAJMEEEE DAAAAA njihove olovke za usne su savršeneee!!!! ne mogu ih se zasititi hahaha imam i bazu za sjene i nju isto obožavam !! tako da to dvoje spada i pod moje favorite.... Slažem se da su baš pristupačni i kvalitetni 50% moje šminke je njihovo, ako ne i više. imam i olovke za oči, četkice, lakove... essence je super <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ih i ti voliš!! :D Essence mi je sigurno jedan od omiljenijih bandova koji su kod nas dostupni, a baza i olovke su definitivni favoriti :D

      Izbriši
  2. I ja volim Essence, oni su meni studentska kozmetika.. Olovke su ljubav <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa bas tako, novca nikada dovoljno a kupovanje šminke se ne smije zapostaviti hihihih :D

      Izbriši
  3. Volim essence, olovke su im super, lakovi također, a i ovi flasteri za nos jako lijepo izvuku miteserčiće :D i ja sam bila skeptična ali super mi očiste :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još uvijek nisam probala ništa više iz te kolekcije, ali nikada ne znaš :D a olovke mislim da ne posjedujem draže :D

      Izbriši
  4. Bok! Pratim tvoj blog od samog pocetka i imam samo rijeci hvale za tebe. :)
    Drago mi je da se netko i iz naseg malog Zepca odlucio upustiti u ove vode. Imas podrsku od mene i svu srecu ti zelim i da daleko doguras. :)
    Nego, ovaj essence bronzer, moze li se koristiti za konturiranje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim riječima! Stvarno mnogo znači.
      Ovaj bronzer, iako je mat, ne bi preporučila za konturiranje. Na licu baš daje onaj osunčani izgled i pomalo ide na narančasto, a pošto prilikom konturiranja tražimo boju sjene taupe nijansa je bolja (moj favorit nyx). Ali svakako probaj essenceovo rumenilo (nekih 5 km) u nijansi natural beauty jer je bolji izbor za konturiranje od ovog bronzera.

      Izbriši
    2. Ok, hvala ti mnogo. :)
      Ima li essence highlighter?

      Izbriši
    3. Stvarno nisam sigurna za ovu klasičnu ponudu imaju li, ali u limited edition uvijek izbace i bude super. Mislim da se još uvijek vuče po stalcima onaj highlighter iz Cinderella kolekcije, a on je lijep i na licu i onako samo za gledat. ( http://2.bp.blogspot.com/-JFcQvY2dCn0/VPxvSDJkkBI/AAAAAAAAT0o/Ewyi5tz641o/s1600/085.JPG ) :D

      Izbriši
  5. Jao kako je sladak. *___*
    E i da, kakvim kistom bi se trebalo konturirati? Tanji, deblji, gušći, rjeđi, mekši, tvrđi? Hmm

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ovisi ti to od proizvoda koji koristiš, i od toga kakvo ti je lice. Ali neki srednji, tvrđi kist ja koristim i navikla sam se s njim, tako da ima i do toga.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.