Trenutno omiljeni proizvodi za lice


Danas vam donosim tri proizvoda koja su me potpuno oborila s nogu i uopće mi nije jasno kako sam prije živjela bez njih. Riječ je o proizvodima za njegu kože lica. Prijateljski su nastrojeni (mojoj) masnoj koži, ali i drugim tipovima kože će sigurno odgovarati. Uz to su i jako povoljni!

Jojobino ulje


Dugo sam tražila odgovarajuće ulje za svoju (masnu) kožu, a na savršeno sam nabasala, gdje drugo nego, u Konzumu (i to na sniženju). Ljubav se dogodila skoro pa na prvo nanošenje. Koristi se navečer, na čistu kožu. Ja ga nanosim nakon pranja lica. Našpricam se termalnom vodom i dok se termalna još uvijek nije potpuno upila, umasiram jednu ampulicu jojobinog ulja na lice. Ulje se jako brzo upije te ne ostavlja nikakav masni trag na koži. To mi se izrazito sviđa kod njega, ali miris mi se izrazito ne sviđa, i to je ta mala žrtva koju moram trpiti svako nanošenje. Ulje me za sada uspješno čuva od bure, popravlja sasušene dijelove koje sam napravila Sudocremom, ne začepljuje pore, dakle ne izbacuje akne, te sa sigurnošću mogu reći da mi se koža manje masti otkako ga koristim.

U prosjeku ga koristim svaku treću noć, a ako osjetim potrebu nekada i češće. Kao što sam već rekla, kupila sam ga u Konzumu, ali poprilično sam sigurna da sam jojobino ulje viđala i u cmu, ali kako njihovo nisam probala, ne mogu o njemu pričati. U jednom pakiranju dođe 20 ampulica, te je redovna cijena oko 8 KM, ali ja sam ga kupila na sniženju, za 5 KM.



Himalaya antiseptička krema 


Himalayinu antiseptičku kremu sam kupovala već neko vrijeme, ali mi nikada nije palo na pamet mazati je na lice. Koristila sam ju za ruke i imala u kući za slučaj ako se opržim ili nešto slično. U razgovoru s blogericama, Tanja s bloga Unlimited beauty mi je rekla da ju probam i na licu. To sam i uradila i preko noći se doslovno dogodilo čudo. Dobar dio akni i crvenila je nestao. I dalje ne vjerujem kako nešto ovako jeftino i jednostavno može toliko dobro djelovati na mojoj koži. Svima redom preporučam da ju probaju, jer u novčanom smislu stvarno nemate što izgubiti osim par markica. Niti jednu drugu kremu za lice ni ne gledam više otkako sam otkrila čari ove antiseptičke kreme. Retin A, koji sam prije stavljala svakodnevno, više ni ne koristim. 

Himalayini proizvodi se mogu bez problema nabaviti po Konzumima, cmovima itd. Dosta su jeftini, te ova krema košta oko 4 KM. Svoje proizvode baziraju na prirodnim sastojcima, tako su aktivni sastojci i ove kreme potpuno prirodni, aloe vera, konopljika, badem, indijski broč...




Afrodita Why maske za lice


Prva upotreba Afroditinih (više ne tako novih) maski za lice me nekako razočarala i nisam ih neko vrijeme koristila. Nakon što se digla velika buka oko njih dala sam im i drugu priliku i ovaj put sam ih potpuno zavoljela. Konkretno, najviše koristim SOS Calming i Extreme Hydration maske za lice. Volim efekt koji ostave na koži. Još uvijek se nisam odlučila koja mi je omiljena, ali po potrebi ih stavljam na lice i obje su jednako dobre. Koštaju oko 2 KM u cmu i stvarno su postale nešto bez čega ne mogu u svojim tjednim beauty ritualima.

Koji su vaši trenutni favoriti u njezi kože? Volite li ove proizvode?

Do čitanja :*

Related Articles

12 komentari:

  1. I meni je ova jojoba super i vec sam jednu "tablu" potrosila. Jos bude cesto na snizenju za manje od 5 markica ne moze bolje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad god sam ovako sretna sto nesto otkrijem, za par mjeseci ga povuku iz proizvodnje hahah samo da nam i ovo ne nesatane...

      Izbriši
  2. I ja koristim ovo jojobino ulje..ali meni jako tesko lice upije...gotovo nikako..i drzim tako dva tri sata pred spavanje i onda samo maramicom natopim jer ne mogu tako zaspati..i samo ga koristim iskljicivo sto mi ujutru lice bude mekano :D onace ne bih trpila onu masnocu na licu dva sata :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi se lakse upilo ako prije malo naparis lice. Iako ne znam stvarno do cega je, meni se upije u par sekundica :O

      Izbriši
    2. Eh to bih mogla probati..jer stvarno mi odgovaraju..pa mi zao da ne nastavim koristiti :) hvala,pozzz

      Izbriši
  3. Uvijek zaboravim na ove ampulice kad sam u konzumu, a kad se sjetim potražiti ih nema ih :P fkt sam baksuz. A za ovu himalaya kremicu prvi put čujem, mogla bih je probati. Afroditine maske nisam probala ali jesam Evelin i odlične su mi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad ih uhvatis proviri unutra, da ti se ne dogodi kao meni i uzmes kutijicu u kojoj nedostaje par ampulica #samoubosni I ja volim evelin maske!

      Izbriši
  4. Mogla bih i ja probati ovu himalaya kremicu,ako ima takvo dejsvo na akne i bubuljice. Znaš li može li se korisiti i ujutro i prije pudera? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako nemas izrazito masnu kozu bit ce ti dobra i prije pudera. Ja sam probala i nisam bas zadovoljna jer prosijam nakon 1 h. I sacekaj nekih 5min nakon sto je stavis da se upije u kozu, i da puder fino sjedne na nju.

      Izbriši
  5. Moracu da isprobam Afroitine Why maske, bas si me zainteresovala, svidjaju mi se! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Himalayu probala po tvojoj preporuci, odlicna je!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.