Proizvodi koji su me razočarali


Skoro pa uvijek se u životu držim one stare: "Ako nemaš nešto lijepo za reći, bolje šuti." zbog toga se nikada prije ovakav post i nije našao na stranicama moga bloga. Ipak, osjećala sam potrebu s vama podijeliti ove proizvode, iz razloga što imam odličnu alternativu za svaki. Također je ta alternativa u većini slučajeva puno jeftinija!

Organix regenerator za kosu Argan oil of Morocco

Ovaj regenerator sam sva sretna našla na policama Konzuma i odmah kupila. Ne sjećam se točno, ali cijena mu je bila nekih 15-ak maraka. Uopće ne znam kako sam stvorila tako pozitivnu sliku o njemu, možda zbog toga što nam je donedavno bio nedostupan. U biti sam ga viđala kod nekih amerikanki i po Pinterestu. I što je to ovaj regenerator napravio mojoj kosi? NIŠTA! Doslovno ništa, nije ju uništio, ali nije joj uradio ni ništa dobro. Kosa mi je nekada znala djelovati isušeno nakon par korištenja samo ovog regeneratora. Ne znam je li problem u alkoholu, koji se nalazi na zabrinjavajuće visokom mjestu u sastavu ovog proizvoda, ili jednostavno nije odgovarao mojoj kosi. U svakom slučaju me razočarao. Proizvod koji preporučujem umjesto ovog je Pantene Aqua Light regenerator, koji po redovnoj cijeni košta oko 7 KM, a možete ga uhvatiti i na akciji za koju markicu manje. Poslije njega mi kosa divno miriše, mekana je, lagana i nahranjena (ništa od toga nije slučaj s ovim Organix regeneratorom). 



Aussie Miracle Dry šampon za suho pranje 

Kako sam veliki fan Aussie proizvoda, morala sam kupiti i ovaj. Sada stvarno ne znam cijenu, ali nije bio baš jeftin, u to sam sigurna. Obećaju volumen i naravno ispunjenje primarne zadaće šampona za suho pranje, da "opere" kosu bez pranja. Niti sam dobila volumena, niti je "oprao" kosu, jedino što uradi jest to da kosa lijepo miriše od njega. Koristim ga nakon nekog drugog šampona za suho pranje (koji ustvari "opere" kosu), baš zbog tog mirisa. Dakle, miris plus, sve ostalo minus. Girlz only šamponi su mi puno bolji od ovog, a također su i pristupačniji s obzirom da se ovaj uopće ne prodaje u BiH.



La Roche-Posay micelarna voda

Micelarna se našla na ovom popisu čisto iz razloga, što ne radi ništa bolje nego jeftinije alternative (npr. Garnier), a platila sam ju sigurno duplo. Čak mislim da mi slabije skida šminku s lica nego Garnierova. U usporedbi s Garnierovom, duplo više prizvoda trošim da bi skinula istu količinu šminke.



Artdeco četkica za puder

Početak potrage za dobrom i pristupačnom četkicom za puder nije slavno počeo, uzmemo li u obzir da sam kupila ovu za 20 KM i do sada niti jedno nanošenje pudera (a ni pranje) nije prošlo bez desetak dlaka koje su ispale. Zanima me za koliko će ispasti sve?! Potpuno bačen novac, jer nikako nisam fan četkica kojima dlačice ispadaju na sve strane i poslije ih moram kupiti s lica. Uopće ni ne odradi dobro posao stavljanja podloge na lice, te sam puno više zadovoljna ovom ebay četkicom, koja košta oko 3 dolara.



Ardell prozirno ljepilo za trepavice

Mislim da sam ga platila oko 12 KM. Razlog kupovine je bio taj što nisam htjela one bijele crte koje nekada ostanu nakon Dua. Koristila sam ga samo s Ardell Demi wispies trepavicama i uvijek bi mi se rubovi nakon nekog vremena odlijepili. Ili ga ja ne znam koristiti ili nije toliko dobro. Duo mi je i dalje nezamjenjiv.


Eos balzam za usne

Dugo ga nije bilo kod nas i sada se napokon nalazi na policama DM-a. Cijena mu je 12KM. Privukao me izgled i činjenica da ga nema kod nas, tako da sam ljetos od ujine iz Kanade naručila baš njega. Nažalost, nije neko vele otkriće, potpuni obični balzam za usne, koji će biti okej samo onima koji nemaju baš nikada suhe usne. Ostalim smrtnicima savjetujem da ga zaobiđu. Sada mi služi kao ukras na stolu i tu i tamo ga ponesem na fax, ali kada mi treba više njege biram Blistex lip conditioner.


Jeste li vi imale neke od ovih proizvoda? Odgovaraju li vama?

Do čitanja :*

Related Articles

12 komentari:

  1. Odlican clanak i poseban plus za navođenje alternativnih proizvoda. Srecom nista s tvoje liste nisam probala :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Svakako probaj alternativne proizvode ako ti nesto od ovog treba :D

      Izbriši
  2. I mene je eos totalno razočarao.. Svi su ga hvalili i hajd reko da ga kupim i iskreno, ne kontam što su ga hvalili. Ništa mi ne radi....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh drago mi je da nisam jedina. Bas nista ne uradi, nikakvu promjenu...

      Izbriši
  3. Ja bas zelim probati eos, iako mnogi govore da nisu nesto posebno pa sada ne znam..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A eto i ja sam bas, bas htjela probati, tako da te razumijem. Nije toliki trosak, pa eto :D

      Izbriši
  4. Aa steta za balzam, meni bas odgovara a stiglo ih je sad jos razlucitih pa sam ipak uzela ovaj koji frizzy kosu drzi pod kontrolom, to mi je potrebnije :))
    I lrp micelarna mi je pored bioderme najbolja, i meni iskreno ima razlike. Dobro mi i uklanja sminku a za razliku od garnierove, ne crveni mi se koza poslije nego osjetim da mi je njeznija. Ipak bioderma mi je broj 1. :)
    Ali eto svakom nesto drugo odgovara, vjerujem da za tebe nije dobar izbor.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moja sestra koristi taj regenerator za frckavu kosu i njoj je super. Meni jednostavno nije odgovarao. Sljedecu micelarnu kupujem Bioderminu napokon pa cemo vidjeti kakva ce biti, ocekujem puno od nje.

      Izbriši
  5. Artdeco četkica za puder , imam je i ja, odmah sam vidjela da je grozna za tekuci puder, jer iskreno nema puno dlacica, da bi se njome mogao puder razmazati, a i bas jer je puder tecni mokar, povlaci te dlake ,pa ostaju sve po licu, ali et dobra je za rumenilo i kameni puder, mozda cak i odlicna za to. Skupa jeste , ja sam je uzela na snizenju, tako da ne zalim bas, ali ne bi je nikome preporucila.
    super post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno ne koristim ju ni za što jer imam boljih cetkica za sve sto bi je mogla koristiti, tako da samo tuzno stoji u zdjelici... hvala ti :)

      Izbriši
  6. eos volim, meni odgovara iako su mi usne suhe, bolji mi je od klasicnih labela, ali da vrijedi 12 maraka, ne vrijedi. alverde mi je i dalje najbolji drogerijski balzam, ali onaj s nevenom.
    ovaj plavi regenerator u biti nema alkohol koji isusuje, ovo su masni alkoholi i ima ih u svakom regeneratoru, ali i u dosta krema za lice, meni gode. mozda ti kolicina ulja ne odgovara i ulje kao hidrofobna supstanca zna isusiti kosu ako se koristi samo ulje i nista za hidrataciju, a mozda mu je samo losa formulacija i ne valja, ko ce ga znati, nisam probala, a i necu, imam jeftinije super regeneratore. :D
    a artdeco cetke su mi se uvijek cinile lose kad ih gledam u cmu, uvijek im dlacice ispadaju. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj dobro si me napomenula na taj balzam od alverde. Imala sam ga jednom i bio mi je super. Nekako ga slucajno dobila od prijateljice. Za regenerator, stvarno ne znam u cemu je fora. Sestra mi koristi njihov i njoj je super. Ovo za alkohole nisam znala, trebam ti doci na lekcije iz kemije! :D Artdeco mi je ovo bila prva i zadnja cetkica. Sminku im volim, ali ovo me stvarno razocaralo.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.