Recenzija: Avon Serum za svakodnevni sjaj kose


Avonov najpoznatiji i najprodavaniji serum napokon dobija recenziju i na mom blogu! Prvi put sam ga kupila prije par mjeseci i odmah sam shvatila sve hvalospjeve o njemu! Neću dužiti s postom i odmah ću reći da je recenzija pozitivna. PS Na kraju posta vas čeka moja preshiny kosa! :D



Ovaj sam se post sjetila natipkati jer sam baš danas naručila još dvije bočice. Trenutno je snižen na 7,50 KM (redovna cijena je 11,50 KM). U staklenoj bočici dođe 30 ml prozirnog seruma. Tekstura nije pretjerano gusta niti masna. Osjećam kako se lijepo upije u kosu i poslije njega čak ni ne operem ruke nego ga utrljam u dlanove (nek mi netko javi ako ovo iz nekog razloga nije okej!).



Pumpica, osim što omogućuje precizno doziranje, ima i jednu (javnu) tajnu. Savršeno odgovora na Revlonov Colorstay puder koji iz nekog razloga dolazi bez pumpice. Tako da je ta famozna pumpica bila i pravi razlog zašto sam prvi puta kupila ovaj serum. Htjela sam napokon probati Colorstay, ali bez nepotrebnog nereda. Nisam očekivala da ću se potpuno zaljubiti u serum i odbaciti Klasov silikon, koji sam prije koristila. 


Nanesem dvije pumpice seruma na vrhove kose prosušene ručnikom, a nakon sušenja i feniranja nanesem jednu pumpicu čisto da se kosa ne razleti. Sestra i ja skupa koristimo istu bočicu pa ne mogu reći koliko dugo traje jedna. Nama ide jako sporo, što je super, pogotovo ako uzmemo u obzir da moja sestra ima 10 kg kose na glavi! 

U katalogu pišu tri stavke koje ovaj serum obećaje uraditi. Glase : 
  • izglađuje suhe i ispucale vrhove
  • hrani, čini kosu svilenkastom i sjajnom
  • čini kosu zdravom i snažnijom

Što se mene tiče sve tri stavke su nakon mjesec dana aktivnog korištenja ispunjene. Osjećam da mi je kosa puno zdravija i snažnija. Primijetila sam da imam manje ispucalih vrhova i stalno dobijam komplimente na račun kose, što nisam čula odavno! Promijenila sam cijelu rutinu njege kose i kada dođem do željenih rezultata podijelit ću s vama sve, ali vidim da je ovaj serum bio otkriće.


Na slici dolje možete vidjeti sastojke.


I sada gif na koji sam iz nekog razloga preponosna! Pod jedan, hvala fotografu koji je ovo slučajno uhvatio, pod dva, kosa mi je napokon narasla i pod tri, vidite li vi taj sjaj!?



Volite li vi koristiti serume za kosu? Koji su vaši omiljeni? I jeste li probale ovaj Avonov? 

Do čitanja :*

Related Articles

6 komentari:

  1. Ja sam koristila i rozi sa proteinima svile, odlican je! Preporucujem ti da ga probas jer po meni mirise bolje nego ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda sljedeći put naručujem i taj! :D Htjela sam probati onaj s arganovim uljem isto.

      Izbriši
  2. Zvanicno sam jedina koja nije probala nijedan Avonov serum...shame on me :D koristim macadamia ulje, i takodjer ga ne ispirem nego utrljam u dlanove...
    Kad potrosim trenutnu vojsku proizvoda koje koristim za kosu, valjda cu naruciti i ovaj toliko hvaljeni serum :)
    A kosa ti je bas bas bas predivna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislila sam da sam ja bila jedina koja je tek sada probala! :D Naruči čim mogneš, meni je stvarno super osvježenje u rutini njege kose. :)

      Izbriši
  3. Zvanicno sam jedina koja nije probala nijedan Avonov serum...shame on me :D koristim macadamia ulje, i takodjer ga ne ispirem nego utrljam u dlanove...
    Kad potrosim trenutnu vojsku proizvoda koje koristim za kosu, valjda cu naruciti i ovaj toliko hvaljeni serum :)
    A kosa ti je bas bas bas predivna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ovaj serum i dosta je dobar,pogledaj moj blog http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.