Pakiranje kofera za putovanje + sličice iz Njemačke

Eh sada evo i mene nakon dužeg vremena. Puno je razloga mome odsustvu, prvo putovanje, pa oporavak od njega pa su onda na nesreću došle i te poplave. Ali kako sam imala par postova spremnih (od prilike) evo izbacujem ih sada.

Već neko vrijeme sam planirala putovanje u Njemačku. Kada je napokon došlo par dana pred putovanje imala sam već sve isplanirano u glavi. Tip sam osobe koji obožava putovati i voli sve u vezi putovanja. Od samih planova, preko pakovanja pa čak i sam put. Kako već neko vrijeme studiram podaleko od kuće pakiranje kofera je postala moja specijalnost. Evo s vama ću u ovom posto podijeliti moje pakiranje i putne must have-se. :)



Ove stvarčice koje vidite na slici su sve stvari koje su išle sa mnom u bus. Put je trajao malo duže nego moj uobičajeni (22h) pa sam ponijela malo više stvari. Jastuk (s custom made jastučnicom) je broj jedan koji nikako nisam mogla zaboraviti za toliko dug put. Drugo slijede knjige, skripte i mobitel sa slušalicama. Na kraju se ispostavilo da nisam ništa od toga puno ni dirala jer sam bila jako umorna i skoro cijeli put prespavala. Novčanik, dokumenti i rokovnik naravno uvijek moraju biti pri ruci i neke stvari za osobnu higijenu. Jer ne želim masno lice ili zadah ni dok putujem.







Kada pakujem odjeću radim to na način da isplaniram točne kombinacije za točno određene dane. Pregledam prognozu, pregledam planove i odlučim. Kada putujemo najgore je nositi previše tereta. Sigurno vam se svima dogodilo da ponesete neke stvari i vratite ih neiskorištene, eh ja to mrzim. Zato planiram kombinacije (i ubijam kreativnost na mjestu, odradim to ranije hihi). Ponesem dva para obuće koji se mogu kombinirati uz što više stvari i par stvari upečatljivog nakita. 






I evo malo sličica sa samog putovanja. Naravno prvo moje omiljene...slike HRANEEE! Nije neki Food Porn ali je sve bilo preukusno.










I dragi moji evo vam za kraj jedna pusica "uživo"... Pozdravi do čitanja. :D :D 

Related Articles

4 komentari:

  1. nice post, food-mmmm!
    http://fashioncornerecca.blogspot.com/2014/05/lilac-and-vintage.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja se ni nakon svih ovih godina i putovanja ne znam spakovati, uvijek ili imam viška ili ne ponesem ono što sam skontala na prethodnom putovanju da mi treba i slično :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A događa se svima, čak i meni koja pravi popise i smišlja kombinacije u glavi danima prije... :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.