Camera roll post

Opet malo drugačiji post nego inače! Reći ću na početku da nema ni š od šminke u njemu. Ovaj put vam prenosim djelić atmosfere mog života. Ljeto sam provela radno ali sam u ovih zadnjih par tjedana uspjela i malo putovati. 




Scena je bilo svakakvih ali ću sada ispričati samo to kako imate sreće da sada ovo čitate, jer zamalo su me ubili konji. Pravi divlji konji s Biokova. Očito su jako ljubomorni ako im dirate kobilu i ne trebate to raditi. Moj travel buddy i ja to nismo znali pa smo malo mazili kobilu s ždrijebetom, sve dok nismo vidjeli kako pastuh predvodi još tri konja na nas. Galopom. Eto….samo to.

U tjedan dana sam imala dosta pređenih kilometara sa svojom Škodicom (Žepče – Sarajevo – Žepče – Makarska – Split – Sarajevo – Mostar - Žepče) ali ovo kada se drugi put spominje Sarajevo moram izdvojiti.

Moja draga sestra po čaši, flaši i grudnjaku, Dženana me pravo razveselila slikom pozivnice na Jägermeisterov veliki party. Iako ove godine na SFFu nismo imale nikakvih beauty događanja nas (kao ljubitelje takvih *khm* alkoholičarskih *khm* događanja) je ovaj poziv još više obradovao, tako da nije bilo nikakve šanse da propustimo taj party. Nakon klasičnog šminkanja i tračanja Dženana, Ena, Zerina i ja smo se zaputile u Omladinski Centar Grbavica. Tamo su nas dočekali kokteli, epruvete i ostale kombinacije pića s Jegerom. Predobar DJ i odlična atmosfera uz popratne rekvizite u kombinaciji s već spomenutim alkoholom su od ovog partija napravile najbolji provod u gradu tu noć.

Ako ovo čitaju moram pozdraviti dečke koji su zamalo izgubili živote ležeći ispred već spomenute Škode po našem povratku u ranim jutarnjim satima iz neke sarajevske pekare….

Uživajte u slikama s mog novog mobitela, znam da nisu kao s aparata, ali tko bi još nosao dodatnih pola kile kud god krene.  
Go to make up ovo ljeto.

Hvala Bogu na momcima u uniformi, na poslu nije moglo biti dosadno.... :D

Početak road tripa.....



Jedan od rijetkih trenutaka na odmoru sa šminkom na licu i ne uslikam cijelo lice...



Famozna Škoda



Mislim da se ovom predivnom Hennom nisam dovoljno hvalila na Instagramu pa evo i ovdje koja sličica. Inače rađeno u Beauty Studio IN



Definitivno najljepši restoran u Makarskoj







Kobila....

I njene ljubomorne zagondžije.



Nisam letila, ovaj puta sam samo slikala

Druženje s mojim blogokolegicama i niskokvalitetne slike prednjom kamerom






    

Ono kad Dž misli na tebe :))





Za kraj mojoj seki želim i ovako javno sve najljepše za rođendan!!
Obećajem da uskoro stiže dosta recenzija jer sam doosta novih proizvoda zavoljela ovo ljeto!

Do čitanja! :*

Related Articles

4 komentari:

  1. Uživala sam gledajući slike, posebno sa Biokova. Prekrasno, toliko puta sam bila u Makarskoj, a nikako nisam otišla na Biokovo. Mora se to promijeniti :D A henna je prelijepaaa! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno!! <3 Za Biokovo sam se i ja pravo oduševila i svakako sljedeći put ne smiješ ne otići! :D

      Izbriši
  2. haha koje slike, ne mogu ih se nagledati. Savršeno nam je prošlo ljeto <3 :* jedino žalim što nisam bila tu da vidim scenu s konjima hahaha
    -Seka :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budi sretna sto nisi bila tu na sceni s konjima!! :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.