Recenzija: NYX Transylvania


Zloglasna Transylvanija se naravno našla i na mojoj nebaštakoskromnoj listi želja, a onda se uskoro našla i u mom vlasništvu. Naravno. Prije same kupovine znala sam što me očekuje, ali sam se i dalje upustila u nju. Reći ću odmah, ruž nije ni u pola dobar kao ostatak ekipe iz soft matte lip cream kolekcije, ali nijansa mi se jako sviđa i ne žalim za novcem. Ostatak recenzije pročitajte dolje. :)



Ruž dolazi u klasičnom Soft matte lip cream pakiranju. Čvrsta plastika, ambalaža boje ruža s crnim poklopcem. Jednostavni dizajn s bijelim slovima. Svoj primjerak sam kupila u Hair & Cosmetic shopu (za one koji još uvijek ne znaju lokaciju: Mostar, preko puta Mepas Mall-a). Pakovanje je od klasičnih 8 ml te košta nekih 14-15 KM ovisno o mjestu kupovanja.


Na početku sam se malo mučila sa samim nanošenjem ruža jer ostaje neravnomjerno i potrebna je potpuna preciznost i malo sreće da se fino nanese. U početku sam ispod njega stavljala essence olovku za usne Soft Berry koju sam spominjala u ovom postu.

Kasnije mi se Astorov tamno ljubičasti ruž (ime nijanse ne znam, jer sam naljepnicu nekako uništila) pokazao kao najbolja podloga za ovo čudo. Stavim Astorov ruž, malo sačekam da se upije, poljubim maramicu da se višak skine i što preciznije nanesem ruž. U toj mi kombinaciji ostane najduže na usnama, ali ni taj period nije dug. U najboljem slučaju ostaje 2 h, ali onda ga najčešće moram popravljati skoro svaki sat. 




Ruž je potpuno nezahvalan. Brzo i neravnomjerno spada i ponavljam da se teško nanosi, ali ja ga i dalje volim staviti. Ne ostaje puno na čašama i stvarno ne znam kud nestane, ali negdje jednostavno pobjegne s usana. Kad god ga stavim na usne trčim, svako malo, na ogledalo da popravljam. To sigurno nije baš ugodno, pogotovo ako ste navikle na dugotrajnije ruževe. Nisam primjetila da mi isušuje usne, ali moram naglasiti da ga nikada nisam nosila više dana zaredom. Mislim da je ovo jedna fina nijansa za jesen kada baš želite naglasiti usne. Kad god ga nosim dobijem puno komplimenata na njegov račun. 






Nakon nekih 40 minuta već je krenuo lagano spadati




Što vi mislite o ovom ružu? Koje su vam omiljene nijanse ove jeseni?

Do čitanja :*

Related Articles

18 komentari:

  1. Lijepo ti stoji, nijansa je predivna ali baš šteta što je formula loša i ne može se lijepo nanijeti :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, a formula je stvarno prelosa i ne znam kako, ali oprostila sam joj :D

      Izbriši
  2. Imam isti i koristim ga preko essence ruža u nijansi 06.
    Slažem se sa tobom, baš se neravnomjerno nanosi, negdje tamno, negdje skoro ništa, ali kažem, meni preko ovoga ruža super sjeda, i za divno čudo dugo traje.
    Uz sve ovo , tko bi mu nešto zamjerio kad je boja tako moćna?
    Super si ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ću i ja probati preko tog ruža, možda ispadne bolji od mog astorovog, a boju jednostavno obožavam

      Izbriši
  3. Nijansa odlicno izgleda, bas steta sto tako brzo spadne. Mozda kada bi pre nanosenja njega stavila neku olovku bi malo produzila trajanje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A eto meni olovka nije puno pomogla, za sada mi je taj ruz najbolji ali trazim jos bolje hehe :D

      Izbriši
  4. Lijep je stvarno ali ne hvala :D Previše je kompliciran...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta ih tako odustane i ja sam skoro ali eto hehe :D

      Izbriši
  5. Baš je lijepa nijansa i super ti stoji, takve i nosim na jesen. Imam jedan takav koji se teško i neravnomjerno nanosi od LA girl, ma zaljubila sam se u nijansu, ali je haos kad ga nanosim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek kad ga popravljam pomislim "bas steta" ali eto puno oprastam radi nijanse :D

      Izbriši
  6. Steta sto mu je tekstura losa, osta devojaka je to prokomentarisalo. Zato su Aurini mat ruzevi bombona i zelim ih sve do jednog! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam zaljubljena u aurine ruzeve, a nikako da ih se docepam :(

      Izbriši
  7. Super ti stoji, šteta što je tekstura tako loša :/

    OdgovoriIzbriši
  8. Boja je fantasticna, steta sto je tekstura losa i to se zaista vidi :/

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.