Dva parfema za hladnije dane


Nisam fan svježih, voćnih mirisa. U parfemima volim malo teže i misterioznije note. Jesen i zima su zbog toga doba za moje omiljene parfeme. Otprilike se uvijek vratim istim notama, a ova dva parfema spadaju u moje all time favourite mirise.


Poprilično sam sigurna da imam manje verzije oba mirisa. Super su mi iz razloga što stanu u torbicu i taman kada dosade, potroše se. Odmah ću reći da nisam nikakav stručnjak za opisivanje miris, ali jednostavno sam morala napraviti post o ova dva, jer iz obožavam.



Zarin miris Oriental jest u biti toaletna vodica koja odiše čarobnim mirisom, te djeluje mnogo skuplja i kvalitetnija nego što ćete je u biti platiti. Mislim da joj je cijena oko 15 KM, a mililitraža 30. 

Kako su ovaj miris opisali i ocijenili na enciklopediji parfema provjerite ovdje. Stvarno nisam neki stručnjak za opisivanje mirisa, mogu reći je li mi lijepo ili nije. U njemu se osjete neke donekle slatkaste note i najčešće za njim posežem kada krenem na fakultet.

Dugotrajnost mu nije jača strana, ali kako parfeme nosam u torbici, nije mi problem ponovno našpricati. 




U Avonovom ogromnom izboru parfema, mnogi se mogu izgubiti ali jedan klasik koji iskače iz kataloga je sigurno Little Black Dress. Uhvatila sam ga na akciji i platila samo 10 KM, dok je redovna cijena 26,5 KM, za 30 ml.

I na koži i odjeći mi traje duže nego Zarin, te nema slatkastih nota i to je razlog zašto ga češće nosim navečer. 

A link na članak na Fragnatici za LBD je ovdje.






Koji su vaši omiljeni parfemi? Volite li ova dva?

Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

  1. Little Black Dress je jedan od mojih omiljenih parfema iz Avona, ali cak mislim da mi je Little Red Dress cak i ljepsi od ovog. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jos uvijek ga nisam imala, ali morat cu probati. :D

      Izbriši
  2. Zarine parfeme nisam još probala, ali sam čula same pohvale za njih. :) I sama obožavam te malo "ozbiljnije" teže parfeme Black Dress mi je najdraži miris još od srednjoškolskih dana, a nedavno sam otkrila i Far Away Gold također iz Avona orjentalno-cvijetn, a i često je na sniženju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako moras sto brze probati zarine, sigunro se neces pokajati. Avon stvarno ima siroku ponudu parfema, i imaju predobrih. Probala sam i ja far away gold i meni se jako svida :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.