Recenzija: Avon Magic Effects Molten Metal lakovi za nokte

Prošli mjesec me je Avon obradovao paketićem u kojem su se nalazile sve nijanse novih Magic Effects lakova za nokte. Već sam ih i sama primijetila u katalogu i birala koje ću si naručiti. Da bi vidjele kako izgledaju na noktima i što ja mislim o njima, nastavite čitati! 


Lakovi se nalaze u klasičnim Avonovim lak-za-nokte bočicama, koje se nalaze u crnim kartonskim kutijicama. Na kutijici i na dnu bočice piše ime nijanse, te je kutijica puna dodatnih podataka o uvozniku, sastojcima i sl. Provjerila sam cijenu u trenutnom katalogu i koštaju 4,50 KM, dok je redovna cijena 8,90KM. U bočici dođe 10 ml šljokičastog laka za nokte.


Završnica ovih lakova je reljefasta, klasična za ovaj tip lakova. Ja je volim, jer imam dojam da mi je tako teže slomiti nokte, što svakako pomaže, uzmemo li u obzir da sam smotana i da mi ova bura dodatno isuši nokte. Naravno, tko nije fan može preko staviti dva sloja prozirnog top coata i problem riješen.

Lak se suši munjevitom brzinom i ja sam ga stavljala u dva tanja sloja. Kada sam ga stavila bez ikakve podloge dijelovi laka su krenuli otpadati treći dan, a s podlogom se trajnost laka produljila za jedan dan. 


TITANIUM


Srebrnkasta boja, tj boja titanija. Jedva čekam novogodišnji period da ga uparim s nekim finim nude lakom. Ovo je sigurno jedna nijansa koju ćete maksimalno iskoristiti. 




GOLD


Za moj pojam zlatne boje, ova nijansa djeluje previše isprano. Iz nekog razloga je ovo jedina nijansa koja me nije oduševila i prema kojoj sam potpuno ravnodušna. 




COPPER


Stvarno ne znam je li to do mene, ali kada pomislim na zlatnu nijansu, pomislim na ovu, divna zlatno-žućkasta nijansa, djeluje jako kvalitetno i bogato na noktima. Također se vidim u Božićnom i novogodišnjem periodu s njom na noktima. 




BLUE STEEL


Hladna, svijetlo plava nijansa koja me odmah podsjetila na crtić Frozen. U bočici nije nešto posebno, ali na noktima je prelijepa. Podsjeća na zimske dane i ledenice, ali one fine s filmova, dok smo umotane u dekice i ispijamo čajeve.




GRAPHITE


Moja omiljena nijansa koju nisam skinula s noktiju otkad sam je dobila. Tamne šljokice, pa može li bolje za ove hladne dane!? Tijekom jeseni inače nosim tamnije nijanse lakova, koje idu skoro na crno, tako da se ova boja savršeno uklopila u moje top lakove ove jeseni.




Što se tiče skidanja lakova s acetonom, naravno ide malo teže, iz razloga što su reljefni. U ovom postu sam opisala na koji način ja skidam šljokičaste lakove s noktiju. Ipak, ove lakove nije toliko teško skinuti da je ovaj postupak neophodan, dovoljno je samo nekoliko trenutaka na noktu držati blaznicu natopljenu acetonom (ili bilo kakvim odstranjivačem laka za nokte) i skidanje će ići lakše.

Za kraj još jednom moram izdvojiti nijansu Graphite, kao definitivno najljepšu nijansu u ovoj ekipi, ali ni ostali ni malo ne zaostaju. Jedina nijansa koja nije baš po mom ukusu je Gold. Ovo su zbilja kvalitetni lakovi i ako ih ulovite na sniženoj cijeni sigurno vrijede vašeg novca, uostalom kao i svi ostali Avonovi lakovi za nokte.  


Do čitanja :*

Related Articles

12 komentari:

  1. Odgovori
    1. Njega definitivno brzo kombiniram s nekim lakovima, napokon mi malo narasli, pa se mogu igrati :D

      Izbriši
  2. Meni su Blue Steel i Graphite najljepši. <3 A graphite posebno, predobro izgleda na noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Grapphite je i moj favorit, posebno jer prije nisam imala nista slicno.

      Izbriši
  3. Super izgledaju, posebno mi se sviđa taj zlatni. Moram si nabaviti, samoo može jedno pitanje. Je li ih moguće nabaviti samo preko kataloga ili ih avon negdje prodaje? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon vrši samo katalošku prodaju, ako još uvijek nemaš svoju Avon tetu možeš mi se javiti u inbox pa ću preporučiti. :D

      Izbriši
  4. Dobre ti fotografije. Koji ti je aparat? Mom je otišao objektiv, a ne isplati mi se novi kupovati, radije ću promijeniti aparat :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! <3 Te cijene objektiva znaju ici do nebesa. Moj je canon 1100 d i relativno sam zadovoljna njim, ali sada da biram, uzela bi neki drugi.

      Izbriši
  5. Ovi lakovi su mi prekrasni. Imala sam ih priliku upoznati na predstavljanju prije izlaska u katalogu i toliko su me oduševili da sam ih sve udomila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihih potpuno shvaćam oduševljenje, ja ih još uvijek nisam skinula s noktiju! :D

      Izbriši
  6. divne su sve nijanse, lijepi su ti nokti i fotografije predobre :D

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.