Blogermania No.2


Druga po redu, dosta veća nego prethodna, Blogermania se održala 8.12. u Mepas Mallu. Mnoge su već pisale o događaju, ali i ja s vama moram podijeliti koju riječ i sličicu.

Prvo ću predstaviti žene! :D
I famozni 
Mepas Mall (imaju i web page, ali s Fejsa je najlakše pratiti predstojeće događaje)

Dan mi je počeo neodlaskom na kolokvij, malo dužim spavanjem i dočekivanjem cura u sunčani Mostar. Ne bi ni primijetila koliko je dan lijep i sunčan, da moje sarajke to nisu rekle tristo puta. Dočekala sam i Jasenku i Jasminu i nakon kratkog druženja sve smo se bacile na šminkanje. U mom stanu nas se spremalo, ne znam više ni sama koliko, ali možda sedam (7) što znači da ne možete ni zamisliti na što je stan sličio.



U Mepasu nas je, kao i uvijek, dočekala prelijepa atmosfera. Emerik u ulozi voditelja, te dosta više publike nego prošli put. Sam program je bio dosta raznovrstan. Dženana, Jasenka, Marija, Jasmina, Ena i Nermana su na pozornici šminkale (sponzor je bio naš dragi Avon) posjetitelje, dok su im dvije frizerke pravile kosu. Mi ostale smo se družile s posjetiteljima i odgovarale na njihova pitanja vezana za ljepotu. Trojica slikara su crtala pobjednice Mepasove nagradne igre, dok je četvrti pravio karikature prisutnih. Moram naglasiti da se Emeriku nije svidjela njegova! :D Tu noć se podijelilo dosta nagrada, te smo fino uživale u čokoladicama, Red Bullovima i šampanjcu.



Nakon što se Blogermania završila, malo smo se družile i poslikale i otišle u jedan od boljih restorana u gradu, Prestige, na večeru. Ako nešto morate probati od jela u Mostaru, onda je to souffle iz Prestiga. Niti jedan ljubitelj slatkog neće ostati ravnodušan. Prestige se nalazi na četvrtom katu Mepas Malla i svakako ga vrijedi posjetiti.


Poslije smo se, uz koju čašicu, družile u mom stanu i slavile Dženanin rođendan. Pridružile su nam se i Ema (znate je kao Emu iz Farmasija :D) i Ena (kuma od Teky) što je večer učinilo kompliciranijom jer smo imale Emu, Emu, Enu i Enu za jednim stolom! I sutradan smo se prelijepo družile što me samo natjeralo da budem zahvala kako sam preko ovog čuda, upoznala toliko divnih žena! Hvala vam svima na druženju i jedva čekam novo!

Pokušala sam što više skratiti tekst i ostaviti vas slikama, kojih nažalost nema puno. Imam taj običaj zaboraviti na aparat kada se previše zabavljam, a nama su ta dva dana bila savršena!

















Prva Blogermania, koja se održavala ranije ove godine, me u biti navela da se vratim pisanju bloga. Marija me je jako iznenadila pozivom i sada sam jako sretna što ga nisam odbila. Prvi put nam je bilo super, sada nam je bilo još i bolje! Što reći nego da jedva čekam treću! :D


Za više slika svakako posjetite blogove mojih dragih kolegica i Facebook stranicu Mepasa.
Volite li čitati o blogerskim druženjima?

Do čitanja :*

Related Articles

5 komentari:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.