Favoriti 2015.


Kako to inače i ide, posljednjih par dana gledam unatrag na 2015. godinu i ovo bi sigurno bili moji predstavnici te godine. To je bila godina u kojoj sam prvi put probala i do neba zavoljela NYXov gel za obrve, Sleekovu paletu za konturiranje i Mary-Lou! Ostale proizvode sam i prije koristila, ali sam ih jako voljela u prošloj godini, toliko da su ušli u favorite.



Od ovih devet proizvoda stvarno ne znam kojeg bi izdvojila kao omiljenog. Svaki ima svoje čari i svaki mi je na određen način obilježio 2015. godinu. NYXov gel za obrve sam davno predstavila u postu te je moje oduševljenje njime ostalo na istoj razini. Također sam pisala i o Zarinom parfemu Oriental.
Bourjois 123 Perfect tečni puder mi je favorit već drugu godinu za redom. Savršeno se slaže s mojom masnom kožom, a za njega ne moram izdvojiti bogatstvo.


Mary-Lou je je bila pri vrhu wishliste toliko dugo i potpuno je ispunila očekivanja. Stavljam je više na oči nego kao highlighter. Pokušala sam ju uhvatiti u punom sjaju za post, ali mi nije baš pošlo za rukom. Samo na određenom svjetlu potpuno bljesne i tada je svi, ali baš svi, pohvale.


Sleekovu paleticu za konturiranje sam naručila u srednjoj nijansi i da budem iskrena u ovom postu se nalazi zbog ovog dijela za konture. Prelijepo se nanosi, nadogradiv je i ima tako fini podton koji lijepo ugrije lice. I dio s highlightom je jako pristojan i često ga koristim. Uvijek je nosim na putovanja i koristim ih i kao sjene.


Bourjoisov Rouge Edition Velvet 07 Nude-ist kao da mijenja boju i u koju god da se promijeni ja je obožavam. Mazala sam se samo njime sigurno pola ove godine i postao mi je go-to ruž za usne. U ovom postu možete vidjeti kako izgleda na meni. Iako je mat, meni ne isuši usne i ostaje dugo na usnama.


Golden Rose je prošle godine predstavio ove dvije nijanse Velvet Matte ruževa za usne i ja iskreno ne mogu reći koji mi je omiljeniji. Nijansa 28 (ljubičasta) je već svugdje opjevana kao divne boje ali lošeg trajanja na usnama. I ja se moram složiti s tim, ali meni ne smeta popravljanje ruža! Nijansa 29 je puno boljeg trajanja.


To bi bili moji favoriti 2015. godine. Dijelimo li neke? Ako ne, koji su vaši?

Do čitanja :*

Related Articles

14 komentari:

  1. A što je s ovim NYX-ovim tekucem roll on sjenilom (ne znam točno ime)?
    Nijansa je preedivan i jako me zanimaju dojmovi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj obozavam ga, digne svaki look na ocima. Najcesce ga kombiniram s nekim kremastim sjenilom, jer se dosta osipa. Nikako da kupim jos boja, ali to mi je u planu! :D

      Izbriši
  2. Velvet matici ZIVOTNI FAVORITI! :DDDDD

    OdgovoriIzbriši
  3. Fakat su golden rose velvet ljubav najljubavastaija :D
    I sama sam oduševljena nyx gelom za obrve, ali počinje mi se sušiti u tubici :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se pocinje opasno susiti to me bas rastuzuje :(

      Izbriši
  4. Zajednički nam je Nyx Eyebrow Gel..ja više bez toga ne želim disat xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uvukao se izgleda svima pod kozu! :Dpre pre preesavrsen je :D

      Izbriši
  5. Nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda..Mada zelim da isprobam nesto od Sleek-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja definitivno zelim jos sleekovih proizvoda!

      Izbriši
  6. Divni favoriti. Moraću da probam Velvet Matte ruževe :)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.