Digital Divas by AvonU nedjelju, 24. svibnja imala sam čast sudjelovati na prvoj blogerskoj konferenciji u našoj državici, koja tek polako počinje prihvaćati blogersku scenu u svakodnevni život. Avon, kao jedan od rijetkih brandova koji se „brinu“ o nama blogericama, je bio glavi sponzor i organizator ovoga događaja. Moje doživljaje (i slike) dobijate u nastavku ovog posta.Dan mi je započeo dosta rano, iz razloga što sam morala voziti iz Mostara do Sarajeva. Pokupila sam svoju dragu Mariju i Tiju, i avantura je počela. Moram reći da mi je ovo bio tek treći blogerski event i još uvijek sam osjećala one leptiriće u stomaku!
Došle smo malo prije početka događaja i malo poslije ostalih blogerica, ali svakako smo uspjele probati kolačiće na ulazu, ispozdravljati se s blogokolegicama, te uslikati koji selfie prije početka same konferencije.
Kako sam student bila sam spremna na duga (a možda i dosadna) predavanja, ali sam se pozitivno iznenadila svim govornicima i pozorno sam slušala svakog. Redom su pričali: Šejla Korjenić iz Avona, Ines Bulajić, Jelena Joksimović iz Ljepote i zdravlja, Vedran Gavrić, Lonely Robot in a Wasteland te naša Jasmina Perić s bloga Make up Arena.
Nakon tog dijela došao je onaj kojem sam se posebno radovala - ručaaak (pogotovo uzme li se u obzir da nisam ništa jela taj dan)! Kao pravi bosanac i student navadila sam si svega i jela uz ugodno druženje.

Radionici koja je slijedila nakon ručka sam se još i više radovala. Naime Mirza Šubašić je profesionalni fotograf koji se s nama podijelio par savjeta za što bolju kvalitetu fotografije i (ponovno) me dodatno motivirao da se malo više obrazujem što se tiče same fotografije. Ako ima onih koji me čitaju i znaju u „stvarnom životu“ poznato im je koliki sam zaljubljenik u fotografiju i kolika mi je želja unaprijediti se u tom području.Evo malo slika žena... :D

Na kraju se moram pohvaliti goodie bag-om! Dobile smo: svaka po cvjetić, diplomu i goodie bag u kojem su se između ostalog našle i dvije stvari koje sam svakako i sama htjela naručiti: nahvaljenu bazu za sjene i maskaru.
Moram dodati da sam se posebno obradovala notesu. Priznajem vam da sam donekle opsjednuta gomilanjem notesa, blokića, rokovnika i sličnog uredskog materijala.

Za kraj se želim u prvom redu zahvaliti Šejli i Avonu, te onda ostalim blogokolegicama s kojim sam se družila.
Avonu želim reći da nam je bilo divno i da jedva čekam sljedeća druženja, a može uskoro i Beauty Blog Day...?? :D :D


Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

 1. Jedva čekam duže i ljepše opet da se družimo! :DDDDDDDDDD

  Mene je ovaj "prvi put" izmorio drama... ahhahahahhaha!!! XDDD

  Slike su beton!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahahah prvi ili stoti važno da se izmori haha :D
   Hvala ti! I zbilja se nadam da se što prije opet vidimo :)

   Izbriši
 2. dijelim ljubav prema blokićima i notesima, mogla bih u knjižarama visit sto godina hahahaha

  meni je predivno bilo, i baš mi je drago da smo se ispričale, i da se još sto puta družimo! eto tako! :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ahh knjizare zaobilazim u sirokom luku ako nemam minimalno dva sata za izgubit :D i potpisujem ovaj drugi dio! Jedva cekam sljedece druzenje :D

   Izbriši