Recenzija: NYX Eyebrow Gel

Vjerujem da ste već čule za famozni NYX-ov gel koji ima moć i vaše obrve pretvoriti u malo slatko savršenstvno. Danas recenziram baš taj gel, pa ako već niste dovoljno čule o njemu (ili vas samo zanimaju slike) upustite se u čitanje.



NYX gel sam kupila iz jednostavnog razloga – potrebe. Prije sam koristila Essencovu olovku za obrve, pa njihov set sjena, pa Color Tattoo Taupe i nikako nisam bila potpuno zadovoljna. Točnije, nikako nisam uspjela dobiti željeni efekt. I  onda sam na Blogermaniji upoznala Nikolinu i njene savršene obrve. Rekla mi je što koristi, nahvalila i ja sam pohitala po svoj primjerak.
Nije mi trebalo dugo da se i ja zaljubim u ovaj proizvod i evo recenzije nakon svega mjesec dana korištenja.
Gel dolazi u tubici od 10 ml + kartonska kutija. Tubica je mekana (vjerujem da je proizvod moguće istisnuti do kraja), grlo kroz koje gel izlazi je dosta usko (sprječava nepotrebno trošenje porizvoda) i kako se mali čep mora odvrnuti, nemoguće je da se slučajno prospe po neseseru, ili čemu već.




Svoje gelove sam kupila u trgovini Hair and Cosmetic Shop (preko puta Mepas Malla) u Mostaru po cijeni od 17 KM. Iako za skoro sve proizvode imaju testere za ovo malo čudo nisu imali, što ne znam je li mi krivo ili nije s obzirom da ne znam bi li mi istisnut proizvod na ruci mogao imalo pomoći pri odabiru nijanse. Postoji pet (5!) nijansi što je odlična novost na našem skromnom BiH tržištu.


Prva nijansa koju sam kupila bila je EBG03 Brunette, a druga EBG01 Blonde. Mogu reći da je Brunette malo gušći i „gelastiji“ od Blonde te da mi je njegovo nanošenje iz nekog razloga jednostavnije. Mislim da nemaju nikakvog miris, makar ga ja nisam primijetila. 




Eh, sada o nanošenju. Krenula sam s istiskanjem povelike količine proizvoda na ruku pa bi se onda kaćkala cijela dok to nanesem na obrve. Onda sam istiskala mrvicu proizvoda (stvarno ga je jako malo dovoljno) na neku plastičnu kutijicu, ali i tako bi mi izlazilo više nego potrebno, tako da se trenutno nalazim u fazi kada proizvod istisnem direktno na kist i onda ostatak sastružem na plastičnoj podlozi i umačem kist u te „ostatke“.

Na slikama vidite razlike u boji i efektu koji imaju na obrvama. Iako oba gela nanosim na potpuno isti način nekako s Blonde nijansom nemam onaj izdefinirani završni izgled koji tako lako dobijem s Brunette. Iskreno mi se vise sviđa Brunette i po nijansi i po završnici.
Blonde je neka žućkasta nijansa, koja je topla. Brunette zbilja ima neki neutralni ton, koji se lako prilagođava. Nije sivkast poput Color Tattoo Taupe-a.

Blonde:







Brunette:






Moram dodati da gelovi zbilja jesu vodootporni, dugotrajni i da se ne razmazuji (kao što to piše na tubici). Skidam ih uljem od lavande, jer s micelarnom ide dosta sporije.

Na slici ispod vidite kako izgledaju na prirodnoj svjetlosti. Redom: Essence olovka za obrve, nijansa 04 Blonde, Maybelline Color Tattoo 40-Permanent Taupe, NYX Blonde, NYX Brunette.


Te s blicom:


Iako mi je draži Brunette, mislim da na dnevnoj bazi češće posežem za Blonde, a Brunette stavljam na noćne izlaske, nekakva slikanja, i posebnije događaje od odlaska na fakultet.

I zadnja stvar koju dodajem jest da je lako manipulirati intenzitetom boje. Lijepo se prilagođava, tj. ovisno o tome koliko proizvoda nanesete i koliki je pritisak kistom pri nanošenju. Obje nijanse mogu biti dosta svjetlije nego se čine, ali i dosta tamnije.

Završna ocjena za ovaj proizvod bi bila čista petica, jer ja stvarno nemam zamjerke. Možda se nekome cijena učini prevelika, ali za ovu količinu, ovoliko dobrog proizvoda zbilja je ispativa.

Što vi koristite za vaše obrve?
Jeste li probali ovaj proizvod ili neki drugi NYX-ov proizvod za obrve?

Do čitanja :*

Related Articles

10 komentari:

  1. E nek si ga nahvalila, savrsen proizvod sto se mene tice...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam stvarno prezadovoljna, samo sam ga prvi put loše stavila a već od drugog puta sve savršeno! <3

      Izbriši
  2. Nisam ga probala, koristim essence duo set koji mi odgovara za sada. Mada dopada mi se kako ti izgledaju obrve, odlicne su. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence duo set i ja nekada koristim da popunim unutrašnjost obrva, nakon što ih obrubim NYX-om. Kada budeš željna promjene slobodno si kupi ovo čudo, neće te razočarati.

      Izbriši
  3. Moram i ja kupiti ovo cudo, samo prvo moram locirati tu radnu kod mepasa, jer ljetos nisam uspjela i zavrsila sam jeduci janjetinu umjesto s blush kistovima!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno ti zovi kada budeš sljedeći put u Mostaru, možemo skupa otići i do te trgovine a i do janjetine hihihihi :D

      Izbriši
  4. Hvala na super i detaljnoj recenziji :), inače sam iz Hrvatske i kod nas još uvijek nema NYX proizvoda, ali ubrzo se spremam za shopping u Mostar i skupljam sve NYX recenzije tako da točno znam što ću kupiti kad dođem. I zasigurno kupujem ovaj gel u nijansi brunnette, hvala ti još jednom :)

    http://makeupandbeautybylv.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nećeš se ni malo pokajati s ovim gelom, moje tople preporuke, kao što vidiš obožavam ga. Hvala ti na lijepim riječima! :*

      Izbriši
  5. Draga Monique je li ti se desilo s ovim gelom da postane suh i malo tezak za raditi s njim? Ja ne znam sa cim da omeksam svoj :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako vrijeme prolazi, sve mi je gusci i suvlji. nisam jos nikako pokusala rijesiti taj problem, ali planiram nabaviti inglotov duraline, koji hvale na sve strane

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.