Recenzija: Afrodita kreme za hladne dane

Vrijeme bure, vjetra i hladnijih dana čak i za moju masnu kožu znači isušivanje. Nekada mi je znala toliko dehidrirati da bi se na čelu i nosu pojavile ljuskice, ali naravno poslije par sati bi se to sve i zasjajilo. Našla sam odlično i jeftino rješenje, tako da i ako nemate suhu kožu, slobodno nastavite čitati.



Davno je prošlo vrijeme kada se mislilo da masnu kožu treba isušivati do besvijesti ne bi li postala manje masna. Koža mi često zna dehidrirati, pogotovo jer u svakodnevnoj njezi kože još uvijek koristim proizvode protiv akni koje ju dosta isuše. Iz tog sam se razloga ovu zimu na vrijeme pripremila i kupila jedan stari favorit i jedno novo otkriće od Afrodite. 


O Afroditi sam već pisala, i nikome taj brand nije stran. Volim njihove proizvode iz razloga što su jako kvalitetni a i više nego pristupačni cijenom.

Noćna krema s nevenom





Ovo je onaj spomenuti stari favorit. Poprilično sam sigurna da sam ovu kremu otkrila još u srednjoj školi, dakle prije nekih 5 godina. Neven je biljka koja mi izrazito godi licu i od koje se nikada neću odvojiti. Kremu namažem, u malo bogatijem sloju, par noći u tjednu i u tom trenutku budem najmasnija osoba na svijetu. Samo sklonim kosu s lica i uskočim u krevetić i svako jutro se nanovo obradujem. Lice mi se toliko obnovi preko te jedne noći da ne mogu opisati riječima koliko mekano, glatko, svježe i zdravo izgleda. Krema se do jutra upije i ne budem masna, možda samo oko nosa, jer je to dio koji mi je i inače najmasniji. 


Sama krema je dosta gusta i žućkaste boje. Miris nevena mi inače smrdi, ali ovdje su dodali nekog parfema tako da se taj smrad izgubio, što mi je drago. Lako i ravnomjerno se razmazuje i ako se nanese u tanjem sloju ne ostavlja masni trag. CM je često stavlja na akcije pa je ja tada uvijek ulovim, ali redovna cijena je 8,30 KM što je već za ovako dobar proizvod ispod svake cijene.

Odlična mi je kao preventiva isušenoj i dehidriranoj koži, ali sasvim dobro i sanira problem, ako je već došlo do njega.


Krema oko očiju s kamilicom





Kremu sam primijetila još prvi tjedan kada se pojavila na policama, ali kako sam imala nekoliko načetih okoloočnih kremica nisam se upustila u kupovinu. ALI kako sam naišla na samo pozitivne recenzije, morala je biti moja. I otkako sam je kupila, ostale ni ne gledam više. Navečer ju nanesem u malo debljem sloju i legnem spavati, a čak je koristim i prije šminke, u dosta tanjem sloju i pričekam malo duže, da se upije. Stvarno primijetim pozitivne posljedice dugoročnog korištenja kreme. Još uvijek nemam velikih bora, pa o tome ni ne mogu pričati, ali ove moje smijalice nekako djeluju zategnutije. Oči mi izgledaju odmornije, te se nikako ne događa da koža bude isušena nakon skidanja teže šminke s očiju.  


Krema je koštala oko 10 KM i vrijedi svakog feninga. Osjeti se blagi miris kamilice, i kako je namijenjena za osjetljivu njegu (iz te je kolekcije) ni malo me ne peče. Malo je gušća nego klasične okoloočne kreme i mutno bijele boje. Zbilja je mrvica potrebna, pogotovo ako stavljate prije šminkanja, tako da vjerujem da će mi ovih 15 ml dugo trajati.


Za kraj moram reći da mi se sviđaju i kutijice krema, u isto vrijeme mi djeluju i kvalitetno i onako pomalo medicinski (što je u mom svijetu plus haha).


Koristite li ove dvije kremice? Ako ne, koje su vaše omiljene kreme od Afrodite (svakako sam voljna probati još njihovih stvarčica)?

Do čitanja :*

Related Articles

4 komentari:

  1. Nisam ni jednu koristila, trenutno iz avona nutta effects balance koristim a na suhim dijelovima koze nanesem dove najobicniju. Za oci koristim gel iz avona sa extractom crnog kavijara jos ne vidim neke promjene vece ali mi smeta sto mi koza oko ociju bas citav dan bude zategnuta..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To se i meni znalo dogadati s jednim oriflameovim gelom za kozu oko ociju, i svakako to nisam htjela. Cim mi zateze znam da nije dovoljno hidratizirano, pokusaj s ovom kremicom, dosta je bogatija od vecine, iako tu konkretno nisam probala.

      Izbriši
  2. ja trenutno koristim L'Oreal Skin Perfection kremu i serum i do sada me nisu izdali, nekako mi zaglade kozu i koji god puder stavim preko dobro izgleda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cujem na sve strane hvale o njima, a nikako da probam :(

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.