Prvi dojam: Ebay kistovi i rukavica


Iako sam strogo protiv kopija kozmetike nemam baš ništa protiv kopija kistova i nekih, možemo ih nazvati, pomagača, poput ove rukavice za čišćenje kistova. Nisam imala dovoljno vremena potpuno isprobati oba proizvoda za prave recenzije, ali morala sam napisati kratke prve dojmove koji su stvarno pozitivni.

Kopija Real Techniques Bold Metals kolekcije četkica 


Cijela original kolekcija košta 148 dolara. Četkice se prodaju odvojeno i meni su bile jednostavno preslatke ali nisam ih nikada toliko željela da za te novce kupim svaku četkicu. Ebay kopiju sam našla za samo 11 dolara i to sam baš guglala i tražila. Tek sam kasnije pročitala neke recenzije i većinom su bile pozitivne.


Same četkice su dosta lagane, dlačice su izuzetno mekane i dizajn je divan. Dosta sliče originalu, koliko mogu preko slika skužiti. Nemaju RT print na njima, kao original, što mi je plus. Pri pranju mi nije otpala niti jedna dlačica i jako su se brzo osušile.


Četkica za tekući puder je dosta čvrste dlake i zanimljivog oblika. Ova druga četkica za lice je sigurno najveća četkica koju posjedujem i već sam je isprobala za bronzer i za sada mislim da mi je favorit. 


Četkica za rumenilo mi se čini premalena za tu ulogu, pa ču joj vjerovatno nešto drugo dodijeliti, dok ova za konturiranje djeluje potpuno obećavajuće!


Iako su sve tri četkice za oči malčicu prevelike za moj ukus, mislim da ću se fino družiti sa sve tri.


Kopija Sigmine rukavice za čišćenje kistova


Ovo je proizvod koji sam najduže vremena škicala i vagala treba li mi ili ne i da sam odlučila da mi ne treba. Neka moja formula za kupovanje takvih stvari je ako mislite o tome duže od tjedan dana, onda to i želite i zaslužujete! Koliko vidim da se više ne može ni naručiti ova rukavica s jednim palcem, ali ona s dva košta 39 dolara. Tako da je cijena bila to što me odbilo. 


Na sreću našla sam kopiju od samo 7 i pol dolara plus besplatna poštarina. Iz nekog razloga ju je prodavač sklonio iz ponude, ali sigurna sam da ima dosta drugih kopija online. Rukavica ima dvije strane, jednu za veće četkice za cijelo lice, označenu na dnu s natpisom face, a druga strana je za manje četkice, one za oči, označena s eyes.


Kopija Sigminog loga je neizbježna i tek sada na laptopu vidim koliko se prašina lijepi za rukavicu. Rukavicu sam za sada koristila tek jednom i moram priznati da se čak nakon prvog pranja roza boja s određenih dijelova donekle isprala. Kada je budem koristila još koji put uredit ću post i dodati nove slike, ako se to spadanje boje nastavi. Moram izraziti oduševljenje jer mi je ovo čudo skratilo vrijeme pranja četkica sigurno za pola! Potpuno razumijem svo hvaljenje ovih rukavica, jer ako je kopija ovoliko dobra mogu samo zamisliti kako je s originalom.



U gumenoj rukavici dođe i platnena bijela rukavica.


Također moram dodati da me veličina same rukavice iznenadila jer sam očekivala nešto dosta manje nego što je stvarno došlo. To je svakako dodatni plus. 


Ja sam jako zadovoljna ovomjesečnim ebay ulovom, iako ne treba trčati pred rudo, mogu reći da vjerujem da ću oba proizvoda jako često koristiti.

Kakvo je vaše mišljenje o kopijama ovakvih proizvoda, i ako imate ovaj original (ali i fejk) proizvod recite mi koliko ste zadovoljni?

Do čitanja! :*

Related Articles

16 komentari:

  1. Super je oboje. Cetkice bas dobro izgledaju, fino su uradjene, a i rukavica je super. Moracu i ja oboje naruciti..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam morala odmah i objaviti post, jer mi se oboje jaako svida. Javi kako ti je kada stigne! :D

      Izbriši
  2. Cetkice mi izgledaju top,s obzirom na cijenu i sve.
    Ja sam upravo narucila kopiju RT core collection,jedva cekam da ih testiram :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno ima odlicno odradenih kopija cetkica, nadam se da si naletila na dobre :D

      Izbriši
  3. Kistovi su preslatki i jako lijepi! A ova četkica za konturiranje mi je definitivno najljepša :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne razumem se mogo u kistove, ali svi izgledaju veoma lepo

    OdgovoriIzbriši
  5. Cetkice predivno izgledaju. Bas bih volela da ih imam! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. a baš fino izgledaju četkice :) ja tom rukavicom za čišćenje uopšte nisam zadovoljna. imam sigminu koja mi je došla kao deo paketa za saradnike, i četkicama sam skroz zadovoljna, ali rukavicom ne. ne u smislu da sam hejter i da imam ne znam ni ja kakve standarde, nego mi je lakše staromodno čistiti četkice :D nekako mi je ogromna rukavica i sva mi je tako smešna i čudna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je prvi puta stvarno bilo precudno cistiti, ali nekako se nadam da cu se naviknuti, jer je stvarno skratila vrijeme ciscenja.

      Izbriši
  7. Da li moze link odakle ste porucili cetkice al direktni link cetkica ? pozz super si :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo link cetkica - http://www.ebay.com/itm/351583062478?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      i hvala ti puno :*

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.